Beleef een dolfijne schoolreis!

Boek nu aan voordelige tarieven

Schoolreis
Uitstap jeugdbeweging / kamp

Jeugdbewegingen en kampen kunnen ook van ons voordelig schooltarief genieten, mits reservatie vooraf.

DIRECT RESERVEREN

USP vinkje

Schoolreis vanaf €9,95 pp

USP vinkje

Dolfinarium, pretpark én waterpark

USP vinkje

Combineer met educatief programma

USP vinkje

Gratis lerarendagen herfst- en paasvakantie*

USP vinkje

Voordelig terugkomticket voor leerkrachten

Beleef een dolfijne schoolreis!

Combineer een educatieve uitstap met keileuke attracties en voorstellingen!

Boudewijn Seapark is dé bestemming voor een dolfijn dagje uit met de hele klas. Geniet van de nieuwe dolfijnenvoorstelling met projecties op een scherm van maar liefst 320 m². In het zeeleeuwentheater nemen onze verzorgers je mee op tocht doorheen de leefwereld van de zeeleeuw. Ga ook zeker even langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in het groene park. Nergens anders zie je dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden van zo dichtbij! De voorstellingen zijn een goede mix van educatieve info en superleuk entertainment. Boudewijn Seapark biedt ook meer dan 20 coole attracties en speelpleinen buiten en 10 overdekte attracties in Bobo’s Indoor. Perfect voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Ontdek ook Bobo’s AquaSplash, het supergrote waterpark (30 cm diep) met glijbanen en de Splash Emmer. Vergeet dus je handdoek en zwemspullen niet! Leerkrachten kunnen ondertussen even relaxen in de ligweide met strandstoelen en gratis WiFi.

Voordelig terugkomticket*
Wens je ons park nogmaals te bezoeken met je gezin? Ontvang op de dag van je schoolreis je voordelig ticket!
Als leerkracht ontvang je de dag van je schoolreis een terugkomticket! Hiermee kan je je ticket aankopen voor slechts €15. Vergezellende familieleden betalen dan slechts €19,50 (i.p.v. €28,50 voor een volwassene of i.p.v. €26,50 voor een kind).
Alle leerlingen krijgen een kortingsbon van 20% om ons park nogmaals te bezoeken.

Gratis lerarendagen*

Kom het park op voorhand ontdekken! Tijdens de herfst- en paasvakantie hebben leerkrachten gratis toegang tijdens de lerarendagen (niet geldig op een ander moment, niet geldig tijdens de zomervakantie). Het volledige pretpark, alle attracties binnen en buiten én alle voorstellingen zijn dagelijks te bezoeken tussen 10:00 en 17:00. Op vertoon van je geldige lerarenkaart aan de kassa, krijgt de houder gratis toegang die dag. Vergezellende personen betalen slechts €19,50* (i.p.v. €28,50 voor een volwassene of i.p.v. €26,50 voor een kind). Een kleuter (85 cm – 99 cm) betaalt €11,50*. Tickets zijn enkel beschikbaar aan de kassa.

* alle prijzen en voordelen zijn onder voorbehoud.

Tickets & info

Prijzen*

*Alle prijzen en voordelen zijn onder voorbehoud

Een schoolreis bij Boudewijn Seapark is al mogelijk vanaf €9,95* pp!

Kleuteronderwijs

 • Parkticket: €9,95* pp
 • Parkticket + educatief programma: €13,50* pp

Lager onderwijs

 • Parkticket: €11,95* pp
 • Parkticket + educatief programma: €15,50* pp

Leerkrachten & begeleiders

 • Parkticket: €11,95* pp
 • Parkticket + educatief programma: €15,50* pp
 • 1 begeleider gratis per 15 betalende leerlingen
Eten en drinken

Van het vele spelen en ravotten krijg je natuurlijk honger! In het SeaSide Restaurant kunnen klassen gezellig samen eten. Speciaal voor de scholen is er een menu aan een zeer voordelig tarief! Dit dient op voorhand gereserveerd te worden.

Schoolmenu
Alle prijzen en menu’s zijn onder voorbehoud

 • Frikandel met frietjes: €3,95 pp
 • Chickennuggets met frietjes: €3,95 pp
 • Frisdrank bij menu: €2,00 pp
 • Frisdrank zonder menu: €2,50 pp
 • Capri Sun: €1,50 pp
 • Ola Raket ijsje: €1,00 pp

Menu leerkrachten
Alle prijzen en menu’s zijn onder voorbehoud

 • Koninginnehapje met frietjes: €8,00 pp
 • Vlaamse stoverij met frietjes: €8,00 pp
 • Hamburgers: zonder reservatie steeds beschikbaar ter plekke

Let op: Indien er allergenen zijn of een Halal-maaltijd moet voorzien worden, moet dit steeds op voorhand gemeld worden!

Deze menu’s en extra’s kunnen bijbesteld worden in het reserveringsformulier

Educatief en interactief programma over zeezoogdieren

Tijdens het educatief programma nemen de verzorgers je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. Deze tocht start met een voorstelling in het zeeleeuwentheater en gaat direct daarna verder in het dolfinarium. Zo kunnen jullie de dieren van op de eerste rij zien! Je leert spelenderwijs over het leven van de dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in een dolfinarium, maar ook in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze voorstelling garant voor een uitstekend lespakket. Als kers op de taart mag de hele klas samen met de dolfijnen op de foto! Een leuk souvenir om aan familie en vrienden te tonen. De leerkracht ontvangt ook vooraf per e-mail educatieve werkblaadjes. Zo kan het programma voorbereid worden in de klas, samen met de leerlingen. Bekijk hier de verschillende educatieve programma’s.

Wist je dat er in de hal van het dolfinarium een tentoonstelling staat rond de plastic soep? De tentoonstelling ‘Buik vol van afval’ kan je vinden op de verschillende strandcabines. Download hier alvast het werkboekje en de verbetersleutel.

DIRECT RESERVEREN

Kom voordelig met de NMBS

Kom met de trein naar Boudewijn Seapark en betaal slechts €2 per leerling* heen & terug. De voordelige B-Dagtrip kan je boeken via de NMBS, 1 maand voor jullie bezoek. Geldig voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vanaf 12 jaar kan je genieten van 60% korting voor reizen in groep. Prijzen geldig vanaf 15 betalende leerlingen + 1 gratis begeleider per 15 betalende leerlingen.

RESERVATIE: De treintickets boekt u via de NMBS als groepsreis vanaf 1 maand voor uw bezoek (klik hier en selecteer ‘groepsreis’), de bustickets via De Lijn (Klik hier voor meer info. Jonger dan 6 jaar reist gratis met de bus!) en de toegangstickets voor het park boekt u via ons reservatieformulier.

Schoolreis

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C