Lerarendagen bij Boudewijn Seapark!

Bezoek Boudewijn Seapark tijdens de lerarendagen*

RESERVEER SCHOOLUITSTAP MEER INFO

Ga naar Boudewijn Seapark tijdens lerarendagen en krijg als leerkracht gratis toegang. Geldig van 30 maart t.e.m. 12 mei 2024 op openingsdagen. Enkel geldig bij een individueel bezoek, niet geldig in combinatie met een groeps- of schooluitstap.

Boudewijn Seapark is de ideale bestemming voor een dagje uit met de klas. Maar hiervoor hoef je ons niet op ons woord te geloven. Speciaal voor leraren organiseert Boudewijn Seapark lerarendagen. Op deze dagen kan je als leraar gratis het park komen ontdekken. Ervaar zelf een dag in Boudewijn Seapark, zo ben je extra goed voorbereid op de schoolreis.

Speciale lerarendagen

Bezoek ons tijdens deze gatis lerarendagen!* Het ideale moment om je gezin mee te nemen. Vergezellende personen betalen slechts € 20,50 (i.p.v. € 29,50 voor een volwassene of i.p.v. € 27,50 voor een kind). Een kleuter (85 cm – 99 cm) betaalt € 11,50. De tickets kun je aanschaffen aan de kassa van het park.

Het park is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je krijgt gratis toegang op vertoon van je geldige lerarenkaart aan de kassa. Je hebt dan toegang tot het hele park, inclusief alle voorstellingen en attracties.

Bereid je goed voor op de schoolreis tijdens de openparkdagen voor leraren

Bewonder de voorstellingen met je eigen ogen. Ga op de lerarendagen naar de dolfijnenvoorstelling en leer meer over deze prachtige zeezoogdieren. Tijdens deze magische voorstelling zie je de evolutie van de dolfijnen en de pracht van de natuur. Maar ook de gevaren van het leven in de oceaan komen naar voren. Leer bijvoorbeeld over de plasticsoep.

Naast de dolfijnen kan je ook kennismaken met de Californische zeeleeuwen. In het zeeleeuwentheater nemen de verzorgers en de zeeleeuwen je mee op wereldreis. Verken alle plekjes waar de zeeleeuw voorkomt, leer het verschil tussen de zeeleeuwen en zeehonden, en zie hoe snel ze kunnen zwemmen en hoe elegant ze kunnen zijn.

Het derde zeezoogdier dat je tijdens de lerarendagen van dichtbij kan bekijken is de zeehond. In de zeehondenlagune kan je een demonstratie van een training bijwonen. Hier leer je meer over de gevaren voor deze diersoort aan de Belgische kust en krijg je tips mee zodat je ook een handje kan helpen.

Tijdens een schooluitstap zijn deze voorstellingen ook beschikbaar, maar zullen de voorstellingen worden aangepast en krijgen ze een extra educatief tintje. Door alvast de voorstellingen op een reguliere dag te bezoeken krijg je als leerkracht wat meer informatie en kan je op voorhand uitleg geven over zeezoogdieren in de klas. Zo gaan de leerlingen goed voorbereid op schooluitstap.

Lerarendagen

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C