Bezoek Boudewijn Seapark met je lerarenkaart!

Gebruik je lerarenkaart bij Boudewijn Seapark!

RESERVEER SCHOOLUITSTAP MEER INFO

Bezoek Boudewijn Seapark gratis met je lerarenkaart en ontdek het park op voorhand. De beste voorbereiding op een leerrijk en educatief schoolreisje!
Geldig van 30 maart t.e.m. 12 mei 2024 op openingsdagen.

Met de lerarenkaart mag je als leraar gratis naar binnen bij vele attractieparken en musea. Ook Boudewijn Seapark doet hieraan mee.

In Boudewijn Seapark kan je als leraar alvast inspiratie opdoen voor een toekomstige schoolreis en meer leren over het leven van zeezoogdieren. Bezoek bijvoorbeeld de dolfijnenvoorstelling. Tijdens deze voorstelling vertellen de verzorgers over het leven van dolfijnen in gevangenschap en in het wild. Op een scherm van maar liefst 320 m2 worden beelden getoond die het verhaal ondersteunen en je de wondere wereld van de dolfijn laten zien.

Bezoek ook het zeeleeuwentheater. Laat de verzorgers je meenemen in de magische wereld van de zeeleeuw. De Californische zeeleeuwen die leven in Boudewijn Seapark geven je een demonstratie van hun kunnen. Kijk hoe ze springen en door het water glijden en ontdek hoe uniek ze zijn.

Voordelen van de lerarenkaart

Met de lerarenkaart kan je alvast wat inspiratie opdoen voor een toekomstige schoolreis of voor het lesmateriaal. Je mag het volledige park bezoeken. Alle voorstellingen en attracties zijn toegankelijk.

Boudewijn Seapark heeft naast het dolfinarium ook meer dan 30 attracties, en dit zowel indoor als outdoor. Of het zonnetje nu schijnt of het is regenweer, je zal je hier nooit vervelen. Ga bijvoorbeeld van de waterglijbaan, maak een spannend ritje in het piratenschip, stap in het treintje of bezoek onze indoor en ontdek zo het hele park.

Honger of dorst tijdens je bezoek? Dat is geen probleem. Boudewijn Seapark heeft twee restaurants, SeaSide Restaurant en MacDolphin Restaurant, waar je een ruime keuze hebt uit maaltijden, snacks en drankjes.

Voordelen van de lerarenkaart bij Boudewijn Seapark

Geldig van 30 maart t.e.m. 12 mei 2024 op openingsdagen kan je met je lerarenkaart gratis Boudewijn Seapark bezoeken (enkel geldig bij individueel bezoek, niet geldig in combinatie met een school- of groepsuitstap). Op vertoon van je geldige lerarenkaart aan de kassa, ben je tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom binnen het park. Het is geen probleem om je gezin mee te nemen. Vergezellende personen betalen slechts € 20,50 (ipv kassatarief volwassene € 29,50 of ipv kassatarief kind € 27,50) en kleuters (85 cm – 99 cm) betalen € 11,50. Kom dus gezellig een dagje naar Brugge met je lerarenkaart en ontdek Boudewijn Seapark gratis op voorhand!

Lerarenkaart

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C