Schoolreizen in België naar Boudewijn Seapark!

Schoolreizen in België

DIRECT RESERVEREN MEER INFO

Een van de leukste schoolreizen in België beleef je in Boudewijn Seapark. Leer over de zeezoogdieren en bewonder ze van heel dichtbij.

Is het tijd om naar schoolreizen in België te gaan kijken voor de volgende schooluitstap? Zoek dan niet verder en neem je klas mee op een educatief avontuur in Boudewijn Seapark.

De leerlingen krijgen een unieke kans om over zeezoogdieren te leren door ze van heel dichtbij te aanschouwen. De verzorgers delen hun kennis met de klas tijdens voorstellingen bij de dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Daarnaast leren ze niet alleen over de dieren in het dolfinarium, maar ook over het leven van deze zeezoogdieren in het wild. Dit is een van de schoolreizen in België waarbij educatie en entertainment op een evenwichtige manier worden gecombineerd.

Voor de leerkrachten zijn er werkboekjes beschikbaar zodat ze de klas kunnen voorbereiden op de schoolreis. De voorstellingen van ons team passen door het leerzame en interactieve karakter goed aan op de officiële leerplannen. Hierdoor is een bezoek aan Boudewijn Seapark ook nog eens verantwoord.

Het leukste schoolreisje van Brugge

Boudewijn Seapark is gelegen te Brugge. Dit is een goed bereikbare locatie voor een schoolreisje. De schoolreis is volledig op maat aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de presentaties die aangepast worden op de leeftijd van de kinderen of aan het eten waarbij je uit verschillende menu’s kunt kiezen.

Naast de zeezoogdieren die je vindt in het park, zijn er ook meer dan 30 attracties waar de kinderen op of in kunnen spelen. Denk bijvoorbeeld aan botsautootjes, een zweefmolen en zelfs een achtbaan. 10 attracties zijn binnen te vinden, hierdoor is er ook bij slecht weer genoeg te doen tijdens het schoolreisje.

Ga op schooluitstap in West-Vlaanderen

Ga met de trein op schooluitstap naar Boudewijn Seapark in West-Vlaanderen. Via NMBS kan je een voordelige B-Dagtrip boeken. Dan kost de reis (retour) voor kinderen jonger dan 12 jaar slechts € 2 per leerling. Zijn de kinderen 12 jaar of ouder? Dan kan je gebruik maken van 60% korting voor reizen in een groep.

Reserveer hier je tickets voor een schoolreisje in België naar Boudewijn Seapark en geniet samen met de kinderen van een educatief dagje uit.

Gratis lerarendagen*

* voordelen en tarieven onder voorbehoud.
Kom het park op voorhand ontdekken! Van 30 maart t.e.m. 12 mei 2024 (Vlaamse en Waalse paasvakantie) op openingsdagen, hebben leerkrachten gratis toegang! (enkel geldig als individueel bezoek, niet geldig in combinatie met een groeps- of schooluitstap). Het volledige pretpark, alle attracties binnen en buiten én alle voorstellingen zijn dagelijks te bezoeken tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op vertoon van je geldige lerarenkaart aan de kassa, krijgt de houder gratis toegang die dag. Vergezellende personen betalen slechts € 20,50* (i.p.v. € 29,50 voor een volwassene of i.p.v. € 27,50 voor een kind). Een kleuter (85 cm – 99 cm) betaalt € 11,50*. Tickets zijn enkel beschikbaar aan de kassa.

Schoolreis in België

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C