Groepsuitstap

Op zoek naar een locatie voor een leuke en actieve dag om een groepsuitstap met je vereniging te doen? Of eerder op zoek voor je volgende familiefeest? Dat kan allemaal hier! Bij Boudewijn Seapark beleef je uren speelplezier en kan je genieten van de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling, zeeleeuwenshow en zeehondenpresentatie! Ideaal voor een uitstap met kinderen!

Zomerseizoen

Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park. Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzegrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.
Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Groepstarief zomerseizoen

Het zomerseizoen loopt van de paasvakantie tot en met september & de herfstvakantie
Het voordelig groepstarief is geldig vanaf 20 personen.

  • Peuters (kleiner dan 85cm): gratis
  • Kleuters (85cm – 99cm): € 9,50 pp
  • Kinderen en volwassenen (vanaf 1 meter): € 17,50 pp

Maak je uitstap helemaal compleet en geniet samen van een lekker barbecuebuffet of meergangen diner! Of liever een ontbijt, brunch of receptie? Het kan allemaal! Vraag vrijblijvend je offerte aan en wij maken een pakket op maat.

DIRECT RESERVEREN

Winterseizoen

Een groepsuitstap tijdens het winterseizoen? Geen probleem! Er is keuze tussen de schaatsbaan en Bobo’s Indoor. Combineer dit met een spetterende dolfijnenshow!
Liever een Sintfeestje? Dat kan! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor een uitstap op maat!

OFFERTE WINTERSEIZOEN

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C