Groepsuitstap

Op zoek naar een locatie voor een leuke en actieve dag om een groepsuitstap met je vereniging te doen? Of eerder op zoek naar een onvergetelijke uitstap voor je volgende familiefeest? Dat kan allemaal hier! Bij Boudewijn Seapark beleef je uren speelplezier en kan je genieten van de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling, zeeleeuwenvoorstelling en zeehondenpresentatie! Ideaal voor jong én oud!

Zomerseizoen

Geniet van de dolfijnenvoorstelling en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320m². In het zeeleeuwentheater beleef je een spetterend avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park. Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten en 10 attracties binnen in Bobo’s Indoor. Beleef ook dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Groepstarief zomerseizoen

Het zomerseizoen loopt van de paasvakantie tot en met september & de herfstvakantie
Het voordelig groepstarief is geldig vanaf 20 personen.

  • Peuters (kleiner dan 85cm): gratis
  • Kleuters (85cm – 99cm): € 11,50 pp
  • Kinderen en volwassenen (vanaf 1 meter): € 20,50 pp

DIRECT RESERVEREN

Catering

Maak je uitstap helemaal compleet en geniet samen van een lekker barbecuebuffet of meergangen diner! Liever een ontbijt, brunch of receptie? Het kan allemaal! Vraag vrijblijvend je offerte aan en wij maken een pakket op maat.

OFFERTE ZOMERSEIZOEN

Winterseizoen

Een groepsuitstap tijdens het winterseizoen? Geen probleem! Er is keuze tussen de schaatsbaan en Bobo’s Indoor. Combineer dit met een spetterende dolfijnenvoorstelling!
Een Sintfeestje gepland? Dat kan ook! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor jouw onvergetelijke uitstap!

OFFERTE WINTERSEIZOEN

Groepen

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C