Dolfijnenvoorstelling

KOOP TICKETS

Dolfijnenvoorstelling EchoMaris

Bewonder deze prachtige dolfijnenvoorstelling! Maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm van 320 m2 maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

Nieuwe kerstvoorstelling met dolfijnen tijdens de kerstvakantie

Ontdek tijdens de kerstvakantie de magie van de diepe zee in de fonkelnieuwe kerstvoorstelling in het dolfinarium. Deze betoverende dolfijnenvoorstelling, gecombineerd met een meeslepend theaterstuk, belooft een boeiend en leerzaam avontuur voor het hele gezin. Maak kennis met de charmante zingende zeemeermin Ziziana en haar vrienden van de zee. Ontmoet de grappige rog Rogier, het slimme zeepaardje Zop en het hilarische duo Zeehond & Zeeleeuw in dit verhaal vol humor, ontdekkingen en bewustwording, terwijl de dolfijnen je betoveren met adembenemende sprongen.

De prachtige kostuums en handpoppen laten de zeemeermin en zeedieren schitteren, terwijl de meeslepende muziek de sfeer van de diepe oceaan oproept en de emoties van het verhaal versterkt.

De kerstvoorstelling loopt van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

Reserveer nu jouw dagje uit bij Boudewijn Seapark en duik in de wonderlijke onderwaterwereld van de dolfijnen, zeemeermin Ziziana en haar vrienden uit de zee!

Tijden dolfijnenvoorstelling

Check de tijden hier.

 

Ontmoet de dolfijnen van dichtbij!

Dolfijnenvoorstelling

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C