Honger en dorst?

Ontdek de verschillende eetmogelijkheden

Restaurants

Honger en dorst tijdens je parkbezoek? Er zijn verschillende mogelijkheden in het park waar je iets kan eten en drinken. In het SeaSide Restaurant en MacDolphin Restaurant is er een ruime keuze aan verschillende warme maaltijden en snacks.

SeaSide Restaurant

Er zijn verschillende mogelijkheden in het park waar je iets kan eten en drinken. Ontdek ze hier.

Het Seaside restaurant is gelegen aan de ingang van het park, tegenover Bobo’s AquaSplash. In dit self-service restaurant kan je heerlijk eten. Je kan kiezen om binnen te zitten of op het zonovergoten terras! Pizza’s, spaghetti, stoofvlees met frietjes,… Voor de kinderen is er de coole kinderbox: chicken nuggets, knapperige frietjes, en een watertje of Capri-Sun!

MacDolphin Restaurant

Er zijn verschillende mogelijkheden in het park waar je iets kan eten en drinken. Ontdek ze hier.

Het MacDolphin Restaurant vind je achteraan in het park bij de grote speeltuin Kids Island. Hier kan je kiezen uit een brede waaier van snacks: hamburgers, frietjes, croque monsieurs en niet te vergeten: lekkere dessertjes!

Cateringformules

Voor groepen en feesten is er een uitgebreid aanbod aan cateringformules. Dit gaat van een gezellige barbecue tot meergangen-menu met bediening aan tafel. Liever een ontbijt, brunch of receptie? Het kan allemaal! Vraag vrijblijvend je offerte aan en wij maken een pakket op maat.

Offerte aanvragen

Feestje organiseren?

Eten en drinken

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C