Personeelsfeest

Een personeelsfeest in het vooruitzicht en nog op zoek naar de perfecte locatie? Kom dan naar Boudewijn Seapark Brugge voor deze onvergetelijke familiedag! Laat je collega’s samen met hun gezinnen een dolfijne dag beleven! Geniet van de spetterende voorstellingen, een bezoek achter de schermen in het dolfinarium of een unieke ontmoeting met onze dolfijnen!

Zin in een heerlijke barbecue of liever een buffet? Interesse in een etentje exclusief voor je personeel? Of op zoek naar een locatie voor je Sint- of Kerstfeest? Dat kan allemaal! Boudewijn Seapark beschikt over verschillende cateringformules voor groepen.

We maken graag een offerte op maat, afgestemd op uw wensen.

OFFERTE AANVRAGEN

Geniet samen met het volledige bedrijf van de dolfijnenvoorstelling “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320m². In het zeeleeuwentheater beleef je een spetterend avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan de prachtige zeehondenlagune, midden in het groene park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten en 10 attracties binnen in Bobo’s Indoor. Beleef ook dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer. Kortom, een personeelsfeest om nooit meer te vergeten!

Ook interessant:

Personeelsfeest

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C