Korting bij Monde Sauvage

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark!

Op vertoon van je geldige abonnement profiteer je van 35% korting op het individuele kassatarief , bij aankoop van je ticket aan de kassa van Monde Sauvage.

Kom en ontdek de magie van het Safaripark Monde Sauvage in Aywaille, op slechts 25 km van Luik. Woon de shows bij van de papegaaien, de zeeleeuwen en de roofvogels.

Met een treintje of uw eigen voertuig doorkruist u het Afrikaanse safarigebied en kunt u tal van diersoorten observeren die in halve vrijheid leven, zoals olifanten, nijlpaarden, neushoorns, dromedarissen, buffels en de giraffen. En er zijn nog meer dieren te ontdekken.

De exotische volières en vivariums bevatten diverse soorten watervogels met heldere kleuren, maar ook penseelaapjes, tamarins, schildpadden, slangen, vogelspinnen … U wandelt ook in het Noord-Amerikaanse bos, waar een roedel witte wolven leeft, alsook Canadese elanden, bizons, wasbeertjes en prairiehonden. Het apeneiland, met een wedersamenstelling van het natuurlijke milieu van elke soort, herbergt maki’s, gibbons, chimpansees en orang-oetangs. Tenslotte kunt u van dichtbij de grote roofdieren observeren, zoals het jachtluipaard, de leeuw, de tijger, de poema, de lynx … En dan zijn er nog de bruine beren, de Tibetberen en de mooie witte beren!

Meer info: www.mondesauvage.be

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Monde Sauvage

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C