Korting bij Dolfinarium Harderwijk

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark!

Het Dolfinarium in Harderwijk biedt houders van een (gezins)abonnement op Boudewijn Seapark voor het seizoen 2021 tickets aan € 14,95 pp op vertoon van het geldige (gezins)abonnement.

De actie is persoonsgebonden. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Spelen maakt gelukkig!

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende voorstelling, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!

Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Daar word je pas echt gelukkig van.

Meer info: www.dolfinarium.nl

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Dolfinarium Harderwijk

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C