Korting bij Dolfinarium Harderwijk

Voor het seizoen 2023 biedt het Dolfinarium in Harderwijk abonnementhouders van Boudewijn Seapark 50% korting op de kassaprijs van €29,00 p.p (tarief volwassene). Koop je tickets via tickets.dolfinarium.nl met je speciale promotiecode 24BSPARK. Vul naast het oranje veld de promotiecode in. Geldig op geselecteerde dagen t.e.m. 3 november 2024. Check de actuele openingsdagen op www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek. Neem op de dag van bezoek je geldige abonnement én je entreeticket mee. Zonder geldig abonnement en ticket kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot het park.

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij

Op vakantie gaan om dolfijnen te bewonderen? Daarvoor hoef je niet op reis, want een indrukwekkende ontmoeting met dolfijnen heb je al in het Dolfinarium in Harderwijk! En dolfijnen zijn niet de enige zee(zoog)dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Zoveel unieke zeezoogdieren bij elkaar, wauw.

Beleef en verdiep je kennis in dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’ en de educatieve voorstelling van Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwencollege!

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee? Leer meer over de Californische zeeleeuwen in de nieuwe educatie presentatie in het Zeeleeuwencollege!

Een dag vol plezier

Met familie en vrienden genieten van acht prachtige, educatieve voorstellingen en vier stoere speeltuinen. En bij mooi weer lekker van de waterglijbanen van Waterpret af roetsjen: de spetterende waterattractie waar kleine en grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier.

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep!

Meer info: www.dolfinarium.nl

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Dolfinarium Harderwijk

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C