Dolfijnenvoorstelling

Bewonder deze gloednieuwe voorstelling

Dolfijnenvoorstelling “Echomaris”

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

Dolfijnenvoorstelling “AquaShow” tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van een hele speciale voorstelling in het dolfinarium: de AquaShow. De dolfijnen en hun verzorgers brengen een magische dolfijnenvoorstelling in kerstsfeer. Het dolfinarium wordt speciaal voor deze AquaShow magisch verlicht! Kom met de hele familie en geniet van spetterende dolfijnensprongen, een prachtige kerstverhaal en de vele special effects  en projecties doorheen de voorstelling.

 

Combineer de dolfijnenvoorstelling met een dagje ravotten in Bobo’s Indoor en/of met een schaatsbeurt in de Boudewijn IJspiste. Een dolfijne dag met de hele familie!

KOOP TICKETS

Tijden dolfijnenvoorstelling winterseizoen

Zie Plan je Bezoek

Dolfijnenvoorstelling

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C