Regenweer?

Beleef binnen uren speelplezier!

Bobo’s Indoor

Bobo’s Indoor is de reuzegrote binnenspeeltuin in Boudewijn Seapark! De binnenspeeltuin is maar liefst 2500m² groot! Het telt meer dan 10 attracties! Je vindt er spectaculaire avonturenbanen en springkastelen waar je uren kan ravotten. Er is ook een supergroot ballenbad, een spannende survival, coole botsauto’s, een kinderdisco en een wave-swinger!

Ontdek ook de fantastische attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters omhoog en laat je dan veilig weer zakken! Vergeet ook zeker niet de ‘Klimvulkaan’! Deze vulkaan is maar liefst 5 meter hoog en 10 meter breed. Zowel de kleine als de grotere kinderen kunnen hier omhoog klimmen en zich naar beneden laten glijden! Wie raakt het snelst de top?D

De (groot)ouders kunnen ondertussen genieten op een gezellig terrasje. Van hieruit kunnen ze hun kinderen in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje en een hapje. Er is gratis WiFi ter beschikking.

ZOMERSEIZOEN

Vanaf de paasvakantie tot eind september en tijdens de herfstvakantie is Bobo’s Indoor telkens geopend wanneer het attractiepark buiten open is. Bobo’s Indoor is in je toegangsticket inbegrepen en is dus niet apart te bezoeken.

WINTERSEIZOEN

Vanaf oktober tot aan de paasvakantie (exclusief herfstvakantie) is Bobo’s Indoor geopend op woensdagnamiddag (vanaf november), tijdens het weekend en tijdens schoolvakanties. Tijdens het winterseizoen kan je de binnenspeeltuin apart bezoeken. Dit kan ook in combinatie met de magische dolfijnenvoorstelling in het dolfinarium. Indoor verjaardagsfeestje? Check even onze formules!

Dolfijnenvoorstelling

Tijdens het winterseizoen kan je Bobo’s Indoor combineren met een spetterende dolfijnenvoorstelling! Dit is mogelijk elke woensdag (vanaf november), in het weekend en dagelijks tijdens de schoolvakanties. De dolfijnenvoorstelling start telkens om 16:00 in het dolfinarium (andere uurregeling tijdens kerstvakantie).

Openingstijden Bobo’s Indoor – winterseizoen

openingsdagen en -uren steeds onder voorbehoud van wijzigingen 

– Woensdag (niet in oktober), zaterdag en zondag (buiten de schoolvakanties): van 14.00 u tot 18.00 u
– Herfstvakantie: ingang Bobo’s Indoor zit inclusief in je pretparkticket en is niet apart te bezoeken
– Dagelijks tijdens Belgische kerst- en krokusvakanties : van 11.00 u tot 18.00 u
– Gesloten op 24/12, 25/12, 31/12 en 1/01
– ook open op donderdag 11 november 2021 (feestdag): 14.00 u tot 18.00 u

Check steeds onze online kalender voor updates!

Wachtrij vermijden?

Binnenspeeltuin

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C