Regenweer?

Beleef binnen uren speelplezier!

Bobo’s Indoor

Bobo’s Indoor is de reuzegrote binnenspeeltuin in Boudewijn Seapark! De binnenspeeltuin is maar liefst 2500m² groot! Het telt meer dan 10 attracties! Je vindt er spectaculaire avonturenbanen en springkastelen waar je uren kan ravotten. Er is ook een supergroot ballenbad, een spannende survival, coole botsauto’s en een wave-swinger!

Ontdek ook de fantastische attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters omhoog en laat je dan veilig weer zakken! Vergeet ook zeker niet de ‘Klimvulkaan’! Deze vulkaan is maar liefst 5 meter hoog en 10 meter breed. Zowel de kleine als de grotere kinderen kunnen hier omhoog klimmen en zich naar beneden laten glijden! Wie raakt het snelst de top?

De (groot)ouders kunnen ondertussen genieten op een gezellig terrasje. Van hieruit kunnen ze hun kinderen in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje en een hapje.

ZOMERSEIZOEN

Vanaf de paasvakantie tot eind september en tijdens de herfstvakantie is Bobo’s Indoor telkens geopend wanneer het attractiepark buiten open is. Bobo’s Indoor is in je toegangsticket inbegrepen en is dus niet apart te bezoeken.

WINTERSEIZOEN

Vanaf oktober tot aan de paasvakantie (exclusief herfstvakantie) kun je Bobo’s Indoor apart bezoeken tijdens aparte openingstijden.  Tijdens het winterseizoen kan je je bezoek combineren met de magische dolfijnenvoorstelling in het dolfinarium. Indoor verjaardagsfeestje? Check even onze formules!

Wachtrij vermijden?

Binnenspeeltuin

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C