Educatieve werkblaadjes

Zin in tonnen informatie over de dolfijn of over zeezoogdieren in het algemeen? Download dan hieronder educatieve werkblaadjes per graad. Je vindt er ook telkens een handleiding bij voor de leerkracht met oplossingen, doe-opdrachtjes en leerdoelstellingen.
Heb je alle werkblaadjes goed afgewerkt? Dan mag jij jezelf “Beschermer van de Ocean” noemen en het diploma onderaan deze pagina uitprinten. Zet er je eigen handtekening onder, en bewaar je welverdiende diploma goed! Veel succes!

Kleuter onderwijs

Download hier de werkblaadjes voor kleuters en de handleiding ervan voor de leerkracht.

Werkblaadjes kleutersHandleiding leerkracht

1ste graad lager onderwijs

Download hier de werkblaadjes voor leerlingen van de 1ste graad lager onderwijs en de handleiding ervan voor de leerkracht.

Werkblaadjes leerlingenHandleiding leerkracht

2de graad lager onderwijs

Download hier de werkblaadjes voor leerlingen van de 2de graad lager onderwijs en de handleiding ervan voor de leerkracht.

Werkblaadjes leerlingenHandleiding leerkracht

3de graad lager onderwijs

Download hier de werkblaadjes voor leerlingen van de 3de graad lager onderwijs en de handleiding ervan voor de leerkracht.

Werkblaadjes leerlingenHandleiding leerkracht

Diploma Beschermer van de Oceaan

Heb je alle werkblaadjes goed doorgenomen en afgewerkt? Fantastisch, dan ben jij nu een gediplomeerde “Beschermer van de Oceaan”. Download hier je leuke diploma en zet er je eigen handtekening onder!
Download diploma

Werkblaadjes

Zin in tonnen informatie over de dolfijn of over zeezoogdieren in het algemeen? Download dan hieronder educatieve werkblaadjes per graad. Je vindt er ook telkens een handleiding bij voor de leerkracht!

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C