Korting bij Grotten van Han

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark!

Voordeel: 40% korting op het PassHan ticket 12+ (toegang tot de Grot van Han, het Wildpark en PrehistoHan). Een ticket voor een kind van 4-11 jaar kan aan dezelfde voordelige prijs gekocht worden.
OPGELET: je dient je voordeeltickets op de website van grottes de Han te bestellen met promocode ABO24BDW. Neem dit ticket samen met je Boudewijn Seapark abonnement mee naar de infobalie van het park.

Aan de poort naar de Ardennen schuilt een van de beroemdste grotten van ons continent, de Grot van Han. Ze is uitzonderlijk vanwege de schoonheid van haar kalkafzettingen en haar immense zalen, die het werk zijn van de Lesse, de rivier die helemaal door de kalkrots stroomt.

Ontdek dit mysterieuze netwerk dat nog steeds niet al zijn geheimen heeft prijsgegeven. Hoor het gewelf vibreren tijdens het klank- en lichtspel en bewonder de weerkaatsing van de weelderige draperieën in een magische spiegel: het water van de Lesse. En op de grote loopbrug, enkele meters boven de rivier, wordt u verrast door de echo van het kanonschot dat wordt afgevuurd aan de uitgang van de Grot.

Meer info: www.grotte-de-han.be

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

De Grotten van Han

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C