Korting bij Deltapark Neeltje Jans

DIT VOORDEEL IS NIET GELDIG WEGENS DE CORONA MAATREGELEN IN DIT PARK.

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark!

Op vertoon van je geldige abonnement, ontvang je 40% korting op het kassatarief voor volwassenen bij Deltapark Neeltje Jans (Nederland).

Deltapark Neeltje Jans is een themapark gevestigd op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde. Aan de hand van films en exposities wordt hier het verhaal verteld over de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken.

Het is trouwens aan dat waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef voor Zeeland. Dat laten wij je zien in ons gloednieuwe en grote zeeaquarium Aquapolis. Tijdens interactieve voedershows laten wij je kennismaken met die prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde. In de mosselexpositie verrassen wij je met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier.

Maar Neeltje Jans is nog veel meer. Het is een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Je beleeft een zeehondenshow met uitleg, ontdek de reuzen van de oceaan in de WalvisWereld, ontmoet haaien en zeeleeuwen van dichterbij en geniet van een prachtig uitzicht in ons restaurant. Je kan uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan en hopen dat de kinderen droog blijven in de waterspeelplaats. Maar misschien heb je even behoefte aan rust; dan kom je aan je trekken tijdens de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Meer info: www.neeltjejans.nl

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Deltapark Neeltje Jans

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C