Korting bij Bokrijk

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark.

Bestel online je tickets op datum met 40% korting op het kassatarief voor volwassenen! Ga naar www.bokrijk.be, klik op ‘Reserveer je tickets’ en selecteer ‘Ticket voordeeltarief’ met code 21ABOBPBSP. Let op, deze tickets zijn enkel geldig op vertoon van je geldige abonnement aan het onthaal van Bokrijk.

Laat je inspireren door het verleden in het Openluchtmuseum van Bokrijk. Ervaar met al je zintuigen hoe mensen meer dan 100 jaar geleden leefden op het platteland, hoe de kinderen naar school gingen en wat er op tafel kwam. Ontdek de geschiedenis én de hedendaagse relevantie van vakmanschap en technieken in één van de historische huizen en schuren. Of ga zelf aan de slag in de ateliers tijdens een workshop brood bakken of pottendraaien en keer met een origineel en handgemaakt souvenir naar huis!

In de permanente expo ‘De sixties’ voeren de levensechte decors van een woonkamer, cinema, kapsalon of elektrowinkel je in een oogwenk terug naar de turbulente jaren 60. Via iconische platenhoezen, festivalopnames en unieke collectiestukken herbeleef je in de tentoonstelling ‘Muziek in De sixties’ deze swingende periode. Muziekjournalist en Belpopkenner Jan Delvaux vertelt boeiende verhalen uit de popmuziekgeschiedenis.

In Bokrijk beleef je niet alleen hoe ‘rock ’n roll’ het verleden is, de kinderen of kleinkinderen kunnen zich ook naar hartenlust uitleven in grote gratis openluchtspeeltuin. Of geniet al wandelend of fietsend van de natuur in het 550 hectare grote domein met een prachtig arboretum.

Meer info: www.bokrijk.be

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Bokrijk

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C