nl fr

Zeeleeuwen

Alley

Alley is het oudste vrouwtje van de groep. Ze werd geboren in de Verenigde Staten in 1990. Door haar hoge leeftijd is ze bijna blind, dat zie je aan haar witte ogen. Maar ze is nog erg enthousiast voor haar leeftijd! Ze volgt heel graag maar is ook vaak nerveus.

Babiche

Het jongste vrouwtje van de groep is Babiche. Ondanks het feit dat ze pas geboren is in 2006, vindt ze het wel al heel leuk om te trainen en om nieuwe dingen te leren. Ze is erg enthousiast en voelt zich op haar gemak bij de trainers. Ze is te herkennen aan haar langere snuit en vlekjes op haar vacht.
Op 17 juni 2015 beviel Babiche van haar eerste jong! Mama en dochter Jip stellen het goed.

Fernandez

Fernandez is een jong mannetje van 15 jaar. Hij komt uit een dierentuin in Amsterdam, Nederland, en woont sinds 2013 in Boudewijn Seapark. Hij schittert sinds april 2014 in onze zeeleeuwenshow!

Zazou

Zazou is een dochter van Alley. Ze werd geboren op 12 juni 2003. Na een verblijf van 3 jaar in Spanje woont ze nu opnieuw bij haar familie in Boudewijn Seapark. Net als haar moeder is ze wat nerveus maar wel heel enthousiast. De trainers moeten haar dan ook alle nodige aandacht schenken.
In 2011 schonkt Zazou het leven aan haar eerste pup, Casper.
Op 19 juni 2015 beviel Zazou voor de tweede maal! Mama en zeeleeuwtje Oscar stellen het goed.

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.