nl fr

Bobo’s Indoor

Bobo’s Indoor is een reuzegrote binnenspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m2 groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunt klauteren en klimmen, dansen en springen, glijden en tuimelen. Er is ook een megagroot ballenbad en zelfs een heuse kettingmolen, coole botsautootjes en een avontuurlijke speelkooi.
Ontdek de attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters en meters omhoog, en laat je dan veilig weer zakken! Bobo’s Indoor heeft ook de keitoffe attractie de KLIMVULKAAN! Een vulkaan van maar liefst 5 meter hoog en 10 meter breed, waar zowel kleine als grotere kinderen op kunnen klimmen en naar beneden kunnen glijden. Geraak jij tot aan de nok?

 

De (groot)ouders kunnen op een gezellig terrasje hun kroost in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje, een hapje of gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

 

ZOMERSEIZOEN

Vanaf de paasvakantie tot eind september, én tijdens de herfstvakantie is Bobo’s Indoor open op elke dag dat het attractiepark geopend is. De toegang zit inclusief in je zomer parkticket en is niet apart te bezoeken.

indoor1 indoor2 indoor3 indoor-4 indoor-5 indoor6 indoor7 indoor8

WINTERSEIZOEN

Vanaf oktober tot aan de paasvakantie (excl de herfstvakantie) is Bobo’s Indoor apart te bezoeken. De indoor kan dan gecombineerd worden met de dolfijnenshow in het dolfinarium.

Winterseizoen: dolfijnenshow


Tijdens het winterseizoen (okt-maart) kun je Bobo’s Indoor combineren met een spetterende dolfijnenshow! Dit is mogelijk elke woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties. De dolfijnenshow start telkens om 16.00u in het dolfinarium. (andere uurregeling tijdens kerstvakantie)

 

Winterseizoen: feestformules


Trakteer je vrienden op een verjaardagsfeestje in Bobo’s Indoor met speelplezier, pannenkoeken en kinderchampagne! Combineer je feestje ook met een onvergetelijke dolfijnenshow! Familiedag voor uw personeel? Bobo’s Indoor grenst aan onze feestzaal en biedt zo een ruime waaier aan mogelijkheden.
Klik hier voor meer info, alle formules en reserveringsformulier WINTERSEIZOEN.

 

Tickets & openingstijden


Bobo’s Indoor is tijdens het zomerseizoen (apr-sept) open op elke dag dat het pretpark open is. Uw zomerseizoen ticket is inclusief Bobo’s Indoor.
Een apart ticket voor Bobo’s Indoor is enkel mogelijk tijdens ons winteraanbod: elke woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties.

 

Openingstijden winteraanbod (oktober tot aan Paasvakantie, excl herfstvakantie)
– woensdag, zaterdag en zondag (buiten de schoolvakanties): van 14u tot 18u
– dagelijks tijdens schoolvakanties: van 11u tot 18u.
Check steeds onze online kalender voor updates!

 

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.