nl | fr

Boudewijn seapark

menu

Dolfijnenshow

UNIEKE DOLFIJNENSHOW: DOLPHIN BAY ADVENTURE !

 

Het dolfinarium werd in een volledig nieuw kleedje gestoken. Een doek van maar liefst 40 meter breed op 8 meter hoog stelt een vredige, natuurlijke baai voor waar enkel dolfijnen wonen. De dolfijnen en onze trainers beleven een avontuur in deze Dolphin Bay dat niemand onbewogen zal laten. De dolfijnen brengen nieuwe, spectaculaire sprongen, én helpen mee om het publiek een boodschap te geven: afval hoort niet in de oceaan maar in de vuilbak! Té veel dieren sterven in de zee omdat ze plastic of ander afval inslikken, en zo sterven.
Wij kunnen hier met z’n allen iets aan doen!
Kom en beleef de magie van Dolphin Bay Adventure, en werk mee aan het behoud van onze oceaan en zeezoogdieren. Dankzij ons unieke aquarama, grote ruiten in het bassin, beleef je een dolfijn avontuur zowel boven als onder water!

 

Kers op de taart van deze nieuwe show, is de muziek. Boudewijn Seapark kon hiervoor rekenen op de professionele hulp van Miguel Wiels en Peter Gillis. Zij componeerden prachtige, dromerige muziek die perfect bij het verhaal van de nieuwe show past. Het verhaal zelf werd ingesproken door Kathleen (ex-K3).

 

 

Uurregeling shows HIER.
De uurregeling kan om technische redenen wijzigen op de dag zelf. Gelieve hiervoor steeds de panelen in het park te raadplegen.

 

Foto met dolfijn
Is het jouw grote droom om op de foto te gaan met een dolfijn? Dat kan na elke show voor slechts € 20!

dol2 dol3 dol4 dol5 dol6 dol7