nl fr

Educatief en interactief programma

 
Reserveer HIER je schoolreisje en het educatieve programma online!
 

De trainers van Boudewijn Seapark nemen je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. De hele school krijgt een aparte voorstelling in het zeeleeuwentheater en aansluitend in het dolfinarium. Zo zie je de dieren van op de eerste rij! Je leert al spelend over het leven van dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in dolfinaria, maar ook in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze educatieve én interactieve voorstelling garant voor een uitstekend lespakket, aansluitend op de officiële leerplannen van het kleuter- en basisonderwijs.
Als extraatje mag de hele school op de foto samen met de dolfijnen! Een leuke souvenir om achteraf aan familie en vrienden te tonen.
 
Vooraf ontvangt de leerkracht per e-mail educatieve werkblaadjes, om dit educatief programma voor te bereiden in de klas, samen met de leerlingen.
 
Dit educatief programma kan ook geboekt worden voor groepen en bedrijven. De inhoud wordt aangepast naar de leeftijd van de groep.

 

Bij reservatie van uw schoolreis, ontvangt u per e-mail een pdf met de GRATIS educatieve werkblaadjes om uw schoolreis perfect voor te bereiden! (gebaseerd op het officiële leerplan, 1ste en 2de graad apart)