Winterseizoen

Geniet van uren schaatsplezier!

Covid Safe Ticket verplicht vanaf 16 jaar, mondmasker verplicht vanaf 6 jaar (ook tijdens het schaatsen), behalve als je neerzit in de ijsbar.

UPDATE 7/12/21:
Koop vooraf online je ticket op datum en op tijdslot (wegens max. capaciteit van 200 personen per tijdslot), en print deze uit om wachtrijen te vermijden. Toegang tot het gebouw ENKEL mogelijk met geldig betaald ticket. Je kan de ijsbar of rondom de piste niet meer betreden zonder ticket (€9), wegens de max. capaciteit van 200.

Boudewijn IJspiste

Het schaatsseizoen loopt van 30 oktober 2021 t/m 6 maart 2022 (onder voorbehoud)

Kom met de hele familie schaatsen op deze overdekte schaatsbaan van 30 x 60 meter! Of kom met je klas of groep langs voor een sportief uitje. Geniet van een lekkere pannenkoek, warme chocomelk of glühwein in de gezellige IJsbar. Feestje? Vier je coolste verjaardag met al je vrienden in de Boudewijn IJspiste en combineer zelfs met een spetterende dolfijnenshow! De ijsbaan heeft schaatsen ter beschikking van maat 23 tot 48.

Schaatsen voor kinderen

De schaatsbaan van Boudewijn Seapark is zeer toegankelijk voor families met kleine kinderen. Boudewijn IJspiste stelt hiervoor schaatsen met dubbele ijzers vanaf maatje 23 ter beschikking, alsook ijzeren schaatsrekjes. Ouders mogen uiteraard mee schaatsen of kunnen gezellig iets drinken in de aangrenzende IJsbar met zicht op de schaatspiste.
Speciaal voor de kids: Bobby de Schaatshulp. Bobby kan zowel gebruikt worden als schaatshulp of als slee! Kom jij hem ook testen?

Combineer met het dolfinarium

Combineer een gezellige schaatsbeurt met een bezoek aan het dolfinarium! Met een combiticket kan je eerst plezier beleven op de schaatsbaan en daarna genieten van de spetterende dolfijnenvoorstelling in het dolfinarium.

Prijzen individuelen*

* alle prijzen onder voorbehoud

Schaatsbeurt: € 9,00 pp
Inclusief ontlening schaatsen. Identiteitskaart of andere persoonlijke kaart (rijbewijs, bibliotheekpas,…) per persoon ter plekke afgeven als waarborg.
Eigen schaatsen mee? Dan geniet je van € 3,00 korting!
10-beurtenkaart: € 54 pp (9 + 1 gratis, niet op naam, 2 jaar geldig na aankoopdatum, gebruik schaatsen niet inbegrepen)
23-beurtenkaart: € 120 pp (20 + 3 gratis, niet op naam, 2 jaar geldig na aankoopdatum, gebruik schaatsen niet inbegrepen)

Groepsreservaties

Klik op het gewenste formulier en maak zo je reservatie voor de schaatsbaan aan.
Let op, jeugdbewegingen en groepen: door corona maatregelen is momenteel enkel het groepstarief van € 8 beschikbaar. Je dient ook een tijdslot te reserveren vooraf. Check hieronder bij de openingstijden, en geef het gewenste tijdslot aan bij het veld ‘opmerkingen’ in het online reservatieformulier.

ScholenJeugdbewegingenGroepen/verenigingen

Feestformules

Trakteer je vrienden op een verjaardagsfeestje in Boudewijn IJspiste met schaatsplezier, pannenkoeken, ijsjes,… ! Combineer je feestje ook met een onvergetelijke dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium.
Klik hier voor meer info, alle feestformules en het reserveringsformulier.
In ruil voor het gebruik van de schaatsen, wordt gevraagd om ter plekke een identiteitskaart of een andere persoonlijke kaart (bibliotheekpas, studentenkaart,…) af te geven als waarborg

Uren

* alle uurroosters onder voorbehoud.

Reservatie vooraf online per tijdslot noodzakelijk (max 200 personen mogelijk per tijdslot)
* ticket schaatsen incl huur = € 9
* Ticket Reserve Your Date = heb je al een ticket, beurtenkaart, SNS pas, Sportsticker, of heb je al je eigen schaatsen? Reserveer dan gratis je tijdslot en regel je inkom aan de kassa ter plekke.
Toegang tot het gebouw ENKEL mogelijk met geldig betaald ticket (€ 9). Je kan de ijsbar of rondom de piste niet meer betreden zonder ticket, wegens de max. capaciteit van 200.

woensdag
– tijdslot 13u: toegang tot de ijspiste van 13u tot 15u.
– tijdslot 15u30: toegang tot de ijspiste van 15u30 tot 17u30.
vrijdag
– tijdslot 19u: toegang tot de ijspiste van 19u tot 22u
zaterdag
– tijdslot 14u: toegang tot de ijspiste van 14u tot 15u30. Combiticket mogelijk met dolfijnenvoorstelling (16u00 – 16u30)
– tijdslot 16u: toegang tot de ijspiste van 16u tot 17u30.
zondag
– tijdslot 10u: toegang tot de ijspiste van 10u tot 13u00.
– tijdslot 14u: toegang tot de ijspiste van 14u tot 15u30. Combiticket mogelijk met dolfijnenvoorstelling (16u00 – 16u30)
– tijdslot 16u: toegang tot de ijspiste van 16u tot 17u30.

Apart uurrooster voor scholen, groepen, verenigingen en jeugdbewegingen!
Voor meer info, neem contact op via 050/38.38.38 of [email protected]

Clubs

De Boudewijn IJspiste heeft 2 schaatsclubs onder zijn dak. Ben jij geïnteresseerd in coole lessen kunstschaatsen of snelschaatsen (shorttrack)? Contacteer dan één van onze clubs voor meer info!
Brugse Kunstschaatsclub BKSC
www.bksc.be
Boudewijn Seapark Shorttrack Club BSC
http://bsc-brugge.msl-projects.be

Schaatsbaan

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C