Winterseizoen

Geniet van uren schaatsplezier!

Boudewijn IJspiste

Het schaatsseizoen is momenteel afgelopen.
We verwelkomen jullie graag terug vanaf 28 oktober 2023! (onder voorbehoud)

Kom met de hele familie schaatsen op deze overdekte schaatsbaan van 30 x 60 meter! Of kom met je klas of groep langs voor een sportief uitje. Geniet van een lekkere pannenkoek, warme chocomelk of glühwein in de gezellige IJsbar. Feestje? Vier je coolste verjaardag met al je vrienden in de Boudewijn IJspiste en combineer zelfs met een spetterende dolfijnenshow! De ijsbaan heeft schaatsen ter beschikking van maat 23 tot 48.

Schaatsen voor kinderen

De schaatsbaan van Boudewijn Seapark is zeer toegankelijk voor families met kleine kinderen. Boudewijn IJspiste stelt hiervoor schaatsen met dubbele ijzers vanaf maatje 23 ter beschikking, alsook ijzeren schaatsrekjes. Ouders mogen uiteraard mee schaatsen of kunnen gezellig iets drinken in de aangrenzende IJsbar met zicht op de schaatspiste.
Speciaal voor de kids: Bobby de Schaatshulp. Bobby kan zowel gebruikt worden als schaatshulp of als slee! Kom jij hem ook testen?

Combineer met het dolfinarium

Combineer een gezellige schaatsbeurt met een bezoek aan het dolfinarium! Met een combiticket kan je eerst plezier beleven op de schaatsbaan en daarna genieten van de spetterende dolfijnenvoorstelling in het dolfinarium.

Prijzen individuelen seizoen 2022-23

* alle prijzen steeds onder voorbehoud

Schaatsbeurt: € 11,00 pp
Inclusief ontlening schaatsen. Identiteitskaart of andere persoonlijke kaart (rijbewijs, bibliotheekpas,…) per persoon ter plekke afgeven als waarborg.
Eigen schaatsen mee? Dan geniet je van € 2,00 korting!
10-beurtenkaart: € 81 pp (9 + 1 gratis, niet op naam, 2 jaar geldig na aankoopdatum, gebruik schaatsen niet inbegrepen)
23-beurtenkaart: € 180 pp (20 + 3 gratis, niet op naam, 2 jaar geldig na aankoopdatum, gebruik schaatsen niet inbegrepen)

Groepsreservaties

Klik op het gewenste formulier en maak zo je reservatie voor de schaatsbaan aan.

ScholenJeugdbewegingenGroepen/verenigingen

Feestformules

Trakteer je vrienden op een verjaardagsfeestje in Boudewijn IJspiste met schaatsplezier, pannenkoeken, ijsjes,… ! Combineer je feestje ook met een onvergetelijke dolfijnenvoorstelling in het overdekte dolfinarium.
Klik hier voor meer info, alle feestformules en het reserveringsformulier.
In ruil voor het gebruik van de schaatsen, wordt gevraagd om ter plekke een identiteitskaart of een andere persoonlijke kaart (bibliotheekpas, studentenkaart,…) af te geven als waarborg

Uren seizoen

* uren steeds onder voorbehoud

Publieke beurten

Buiten de schoolvakanties:
wordt aangekondigd in het najaar

Scholen
Dagelijks open op reservatie.

Apart uurrooster voor scholen, groepen, verenigingen en jeugdbewegingen!
Voor meer info, neem contact op via 050/38.38.38 of [email protected]

Clubs

De Boudewijn IJspiste heeft 3 schaatsclubs onder zijn dak. Ben jij geïnteresseerd in coole lessen kunstschaatsen of snelschaatsen (shorttrack)? Of liever een wedstrijdje Fun Hockey? Contacteer dan één van onze clubs voor meer info!

Schaatsbaan

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C