Ontmoet. Heb lief. Bescherm.

Dolfinarium

Dolfijnenvoorstelling EchoMaris

Geniet van de spetterende dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

Klik hier voor de voorstellingsuren.

Zeeleeuwenvoorstelling

Ga samen met onze verzorgers en de dieren mee op educatief avontuur in het zeeleeuwenverblijf. Leer bij en geniet van deze bijzondere dieren, de Californische zeeleeuwen. Kom kijken hoe hoog ze kunnen springen, hoe elegant ze door het water glijden en hoe dynamisch ze zijn, niet alleen in het water maar ook op het land. Heb je nog vragen na de tour, stel deze dan aan een van onze verzorgers. Met deze voorstelling willen we de dieren graag dichter bij ons publiek brengen en laten zien hoe uniek ze zijn. Dit alles met veel respect en liefde.
Het zeeleeuwentheater is in open lucht en is gelegen naast de AquaSplash.

Bekijk hier de voorstellingsuren.

Zeehondenpresentatie

Midden in het groene park vind je de prachtige zeehondenlagune. Breng daar onze gewone zeehonden zeker een bezoekje! Misschien mag jij wel even in de jas kruipen van een dierenarts tijdens onze medische trainingsdemonstratie. Onderzoek samen met onze verzorgers de zeehonden van heel dichtbij. Leer bij over de gevaren voor deze diersoort aan onze Belgische kust. Je krijgt tijdens deze presentatie enkele tips hoe jij kan meehelpen, want de natuur heeft ons hard nodig.

Voor alle actuele voorstellingsuren, klik HIER.

Dolfinarium

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C