Ontmoet. Heb lief. Bescherm.

Dolfinarium

Moana’s Blue World

Kom de gloednieuwe dolfijnenvoorstelling bewonderen in het overdekte dolfinarium van Boudewijn Seapark Brugge! In een prachtig verlicht dolfinarium zal dolfijn Moana je meenemen op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar, Moana zal ook vertellen over de plasticsoep in de oceanen. Té veel dieren sterven in de zee omdat ze plastic of ander afval inslikken. Wij kunnen hier met z’n allen iets aan doen!
Kom en beleef de magie van Moana’s Blue World! Geniet van de prachtige beelden op het grote scherm van maar liefst 320m² en beleef een magisch avontuur!
KROKUSVAKANTIE: dagelijks om 16:00

Klik hier voor de voorstellingsuren.

Zeeleeuwenvoorstelling

Ga samen met onze verzorgers en de dieren mee op educatief avontuur in het zeeleeuwentheater. Leer bij en geniet van deze bijzondere dieren, de Californische zeeleeuwen. Kom kijken hoe hoog ze kunnen springen, hoe elegant ze door het water glijden en hoe dynamisch ze zijn, niet alleen in het water maar ook op het land. Heb je nog vragen na de tour, stel deze dan aan een van onze verzorgers. Met deze voorstelling willen we de dieren graag dichter bij ons publiek brengen en laten zien hoe uniek ze zijn. Dit alles met veel respect en liefde.
Het zeeleeuwentheater is in open lucht en is gelegen naast de AquaSplash.

Bekijk hier de voorstellingsuren.

Zeehondenpresentatie

Midden in het groene park vind je de prachtige zeehondenlagune. Breng daar onze gewone zeehonden zeker een bezoekje! Misschien mag jij wel even in de jas kruipen van een dierenarts tijdens onze medische trainingsdemonstratie. Onderzoek samen met onze verzorgers de zeehonden van heel dichtbij. Leer bij over de gevaren voor deze diersoort aan onze Belgische kust. Je krijgt tijdens deze presentatie enkele tips hoe jij kan meehelpen, want de natuur heeft ons hard nodig.

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C