nl fr

Feestformules

Communie- of lentefeest 2017

Vier je dolfijne lente- of communiefeest in Boudewijn Seapark Brugge! Geniet van een uitgebreid buffet in onze feestzaal samen met je vrienden en familie. Als feestvierder krijg je van ons alvast je entreeticket voor het park gratis, alsook een exclusieve foto van jou of van jouw gezin samen met onze dolfijnen op de dag van je bezoek. Een onvergetelijke souvenir van jouw dagje!
Klik HIER voor de cateringformule en prijs.
Download HIER een dolfijne uitnodiging voor je feest!

Vier je communie in Boudewijn Seapark Brugge     Vier je communie in Boudewijn Seapark Brugge

Verjaardagsfeestje

Droom je van een onvergetelijk verjaardagsfeest, samen met je vriendjes en familie? Dat kan, zomer- of winterseizoen!
Vanaf de paasvakantie tot eind september, + herfstvakantie heb je toegang tot het volledige pretpark en alle shows.
Vanaf oktober (excl herfstvakantie) tot aan de paasvakantie kun je je toegang kiezen uit Bobo’s Indoor, Boudewijn IJspiste (half okt – eind feb) al dan niet in combinatie met een spetterende dolfijnenshow!

ZOMERSEIZOEN (paasvakantie – september, + herfstvakantie): Klik HIER  om het zomerformulier te downloaden met de formules en reserveringsopties.
WINTERSEIZOEN (oktober – paasvakantie, excl herfstvakantie): Klik HIER om het winterformulier te downloaden met de formules en reserveringsopties.

Download HIER een dolfijne uitnodiging voor je feest!

Familiedag – bedrijfsevent

Beleef een dolfijne dag met je personeel en hun familie! Ontdek alle mogelijkheden onder GROEPEN-BEDRIJVEN of contacteer ons op [email protected] voor een offerte.

 

27092012127-225x300

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.