nl fr

Feestformules

Communie- of lentefeest

Vier je dolfijne lente- of communiefeest in Boudewijn Seapark Brugge! Geniet van een uitgebreid buffet in onze feestzaal samen met je vrienden en familie. Als feestvierder krijg je van ons alvast je entreeticket voor het park gratis, alsook een exclusieve foto van jou of van jouw gezin samen met onze dolfijnen op de dag van je bezoek. Een onvergetelijke souvenir van jouw dagje!

Klik HIER voor de cateringformule en prijs.
Download HIER een dolfijne uitnodiging voor je feest!
Wens je zelf prachtige uitnodigingen of bedankingskaartjes te maken? Reserveer dan snel je fotosessie en maak geweldige, unieke foto’s met onze dolfijnen!

Meer info fotosessie
   fotoshoot met dolfijn communiefoto met dolfijn

Verjaardagsfeestje

Droom je van een onvergetelijk verjaardagsfeest, samen met je vriendjes en familie? Dat kan, zomer- of winterseizoen!
Vanaf de paasvakantie tot eind september, + herfstvakantie heb je toegang tot het volledige pretpark en alle shows.
Vanaf oktober (excl herfstvakantie) tot aan de paasvakantie kun je je toegang kiezen uit Bobo’s Indoor, Boudewijn IJspiste (half okt – eind feb) al dan niet in combinatie met een spetterende dolfijnenshow!
ZOMERSEIZOEN + HERFSTVAKANTIE: Klik op onderstaande knop voor meer informatie en prijzen en vul het volledige reserveringsformulier in om een spetterend verjaardagsfeest te hebben. Tijdens het zomerseizoen (april-september) en de herfstvakantie  heb je toegang tot het volledige pretpark en alle shows.

Reserveringsformulier
verjaardagsfeestje zomerseizoen

Download HIER een dolfijne uitnodiging voor je feest!
WINTERSEIZOEN (oktober – maart, excl herfstvakantie): Klik op onderstaande knop voor meer informatie en alle prijzen en vul het volledige reserveringsformulier in om een spetterend verjaardagsfeest te hebben tijdens het winterseizoen. Tijdens het winterseizoen heb je keuze tussen Bobo’s Indoor of Boudewijn Ijspiste, al dan niet in combinatie met een spetterende dolfijnenshow.

Reserveringsformulier
verjaardagsfeestje winterseizoen

Familiedag – bedrijfsevent

Beleef een dolfijne dag met je personeel en hun familie! Ontdek alle mogelijkheden onder GROEPEN-BEDRIJVEN of contacteer ons op [email protected] voor een offerte.

 

27092012127-225x300

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.