nl fr

Parkshows

Dolfijnenshow

UNIEKE DOLFIJNENSHOW: DOLPHIN BAY ADVENTURE !

De dolfijnen en onze trainers beleven een avontuur in deze Dolphin Bay dat niemand onbewogen zal laten. De 6 dolfijnen én 2 baby-dolfijntjes brengen nieuwe, spectaculaire oefeningen, én helpen mee om het publiek een boodschap te geven: afval hoort niet in de oceaan maar in de vuilbak! Té veel dieren sterven in de zee omdat ze plastic of ander afval inslikken, en zo sterven.
Wij kunnen hier met z’n allen iets aan doen!
Kom en beleef de magie van Dolphin Bay Adventure, en werk mee aan het behoud van onze oceaan en zeezoogdieren. Dankzij ons unieke aquarama, grote ruiten in het bassin, beleef je een dolfijn avontuur zowel boven als onder water!

Uurregeling shows HIER.
De uurregeling kan om technische redenen wijzigen op de dag zelf. Gelieve hiervoor steeds de panelen in het park te raadplegen.

Foto met dolfijn
Is het jouw grote droom om op de foto te gaan met een dolfijn? Dat kan na elke show voor slechts € 20!
Promotie! foto met dolfijn + foto met zeeleeuw voor € 26 i.p.v. € 30.

dol2 dol3 dol4 dol5 dol6 dol7

AquaShow

Een magische kerstshow met dolfijnen !
Dagelijks van 26/12/18 t/m 6/01/19 (uitgez. 24, 25, 31/12 en 1/01)

Bestel HIER je tickets

 

Zeehondenshow

De zeehondenlagune van Boudewijn Seapark is een oase van water, zand en rotsen. Onze zeehondjes verblijven het hele jaar door in een natuurgetrouwe lagune middenin het park. Het zijn allemaal ‘harbor seals’ en worden ook wel ‘gewone zeehonden’ genoemd. Zo nu en dan duiken soortgenoten van hen aan onze kust op.
 
Tijdens onze educatieve en interactieve voorstellingen vertellen de trainers je graag meer over deze uitzonderlijke dieren die hun kunnen live demonstreren.
 

 

zeeh2 zeeh3 zeeh4

Zeeleeuwenshow

Winterseizoen oktober – maart
Tijdens de winter verhuizen onze zeeleeuwen naar het dolfinarium. Daarom kunnen we in de winter de dolfijnenshow in het dolfinarium combineren met een zeeleeuwenpresentatie!

 

Zomerseizoen april – september
In het zeeleeuwentheater brengen de kapitein, zijn trouwe matrozen en hun zeeleeuwen een spannend avontuur voor jong en oud. Ze hebben een schat gevonden, maar die zit op slot… Jij moet hen helpen bij het zoeken van de 3 sleutels! Geniet van de dolle fratsen van onze californische zeeleeuwen, en van hun gigantische sprongen in het water. Danzij het aquarama, grote ruiten in het bassin, kun je alles prachtig zien zowel boven als onder water!

 

Uurregeling shows HIER.
De uurregeling kan wijzigen op de dag zelf. Gelieve hiervoor steeds de panelen in het park te raadplegen.

Foto met zeeleeuw (zomerseizoen)
Wil je op de foto met een zeeleeuw? Dat kan na elke show voor slechts € 10!
Promotie: foto zeeleeuw + foto dolfijn voor € 28 i.p.v. € 30

 

zeel2 zeel3 zeel4 zeel5 zeel6 zeel7 zeel8

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.