Zonneschijn?

Kom afkoelen in Bobo's AquaSplash!

Toegang zit inclusief in je entreeticket voor het park

1 prijs, alles inclusief! Je entreeticket geeft toegang tot alles in het park: het waterpark, alle attracties, de voorstellingen en de indoor. Geen aparte tickets verkrijgbaar voor het waterpark.

Bobo’s AquaSplash

Waterpark

Kom deze spetterende waterattractie ontdekken! Dit waterpark van 1.100m², heeft 4 grote waterglijbanen, 4 kleinere glijbanen, waterspeeltjes, katrollen,… Dit alles in een prachtig gethematiseerd ondiep zwembad (30cm diep). Wie durft onder de Splash Emmer te staan? De emmer kiepert maar liefst 1.200 liter water uit, elke 4 minuten! Waterpret gegarandeerd voor jong én oud! Vergeet dus zeker je zwembroek niet en beleef een spetterend avontuur!

Ligweide

Even toe aan een momentje rust? In de omliggende grasweide kan je lekker ontspannen en genieten van het zonnetje! Neem een ligstoel of breng je eigen strandlaken mee. Ondertussen kan je hier ook gebruik maken van de gratis WiFi! Honger of dorst? Trakteer jezelf op een lekker ijsje of een verfrissend drankje!

Kleedruimtes en douches

Er is een publieke afspoeldouche op de ligweide. Daar is ook een verkleedruimte voorzien. Deze dient enkel voor snel aan- en uitkleden. Je kan er geen kleding of spullen achterlaten. In en naast het restaurant rechtover het waterpark zijn toiletten aanwezig. Er zijn geen douchecabines of lockers aanwezig. Het water is niet verwarmd.

Let op: deze attractie is open vanaf half mei en enkel bij mooi weer (tenzij anders aangekondigd). Bobo’s AquaSplash is inbegrepen in je toegangsticket en niet apart te bezoeken. 

Kan je niet wachten?

Waterpark

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C