Korting bij Julianatoren

Ontvang extra voordelen met je abonnement van Boudewijn Seapark!

Op vertoon van je geldige abonnement, ontvang je eenmalig 40% korting bij afgifte van je voucher aan de kassa van Julianatoren.
Klik hier om je voucher te downloaden.

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten over de woeste golven in de draaiende Piraat!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren ook gedacht. Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Meer info: www.julianatoren.nl

Hier kan je meer informatie vinden over de prijzen van het abonnement.

Deel Boudewijn Seapark
met je vrienden!

Online tickets met korting!

Koop nu je online tickets en profiteer van extra voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C