nl fr

Hart voor Dolfijnen

roxanne

 

Hallo, ik ben Roxanne! Ik ben een tuimelaar en woon samen met nog 7 andere dolfijnen in het dolfinarium van Boudewijn Seapark.

Onze verzorgers staan dag en nacht paraat om ons in de watten te leggen. Ze bereiden op tijd en stond onze maaltijden. Ze verzinnen leuke spelletjes voor ons en ze springen in de bres wanneer we ons eens niet lekker voelen.

Kortom, onze verzorgers en wij vormen samen een dolfijn team. Elke dag opnieuw, 365 dagen per jaar.

Samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes geven we je de kans om je vriendenkring uit te breiden met een wel héél speciale vriend(in), namelijk een dolfijn. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er zeggen dat ze als (beste) vriend een dolfijn heeft? Wij zijn enorm sociale dieren en scheppen in een mum van tijd een speciale band met jou die je nooit meer vergeet.
We kunnen je het misschien niet in woorden zeggen, maar we maken je dat al snel duidelijk via onze lichaamstaal. Onze verzorgers vinden het heel belangrijk om in te staan voor het welzijn van onze groep. Dit doen ze elke dag opnieuw met volle overtuiging. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen: mijn maatjes en ikzelf, hun vrienden, lekker gezond laten blijven.

Om dit doel te verwezenlijken komt de dierendokter op regelmatige basis bij ons langs om te zien hoe het met ons gaat. Als er al eens iets ernstigers aan de hand is, dan is hij er, samen met de trainers, als de kippen bij om ons de beste zorgen toe te brengen.

Wist je dat ook jij je steentje kan bijdragen aan de medische zorgverstrekking in ons dolfinarium?

 

Ik heb een groot HART voor dolfijnen

Onder dit motto biedt het dolfinariumteam je de mogelijkheid om samen met hen de allerbeste leefomstandigheden voor de dolfijnen te bestendigen en verder uit te bouwen.

 

Wat biedt Boudewijn Seapark je aan als HARTsvriend(in)?

  • Het voorrecht om aan een exclusief project mee te werken, met alle dolfijnen in België.
  • De sociale band met een sympathiek en lief dier, dat de harten van duizenden en duizenden kinderen en volwassenen steelt.
  • De vrije keuze om uw vriendschap te verbinden aan een van de dolfijnen.
  • 1 exclusieve foto samen met jouw lievelingsdolfijn.
  • 1 jaarabonnement op jouw naam.
  • Geleid bezoek aan het dolfinarium, samen met andere hartsvrienden en -vriendinnen: rondleiding achter de schermen en een gesprek met de trainers. Je wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

 

Hoe word je een HARTsvriend(in) van onze dolfijnen?

  • Vul het adoptieformulier volledig in en bezorg het ons! Eenmaal je € 150 hebt overgeschreven, ben jij een officiële HARTsvriend(in)!
Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.