nl fr

In het Water met Dolfijnen VIP


Direct reserveren
 

Een VIP ontmoeting in het water met dolfijnen!

Boudewijn Seapark presenteert een interactief programma met dolfijnen. Voor het eerst mag je samen met een trainer in het water bij de dolfijnen. In een wader (soort vissersbroek) stap je op een speciaal platform, om zo de dolfijnen van dichtbij te ontmoeten. Je staat tot je middel in het water, met een dolfijn op korte afstand voor je. Op die manier leer je meer over de biologie en het gedrag van deze fantastische zeezoogdieren. Je mag zelfs samen met één van onze trainers een oefening vragen aan de dolfijnen. Tijdens dit programma maakt onze fotograaf een foto van jouw ontmoeting, die je na het programma onmiddellijk afgedrukt mee krijgt.

Duur programma ‘In het Water met Dolfijnen VIP’

(Check beschikbare data en uur van aanvang op onze webshop. Er zijn geen programma’s tussen het einde kerstvakantie en het begin paasvakantie. Programma’s starten terug op 31 maart 2018)
 

De totale duur van het programma is ongeveer 90 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Je bent ongeveer 50 minuten rondom het bassin van de dolfijnen, waarvan enige tijd in het water.
Let op! Deelname aan één van deze programma’s houdt enkele voorwaarden in. Deze kun je hier terugvinden:
VOORWAARDEN DEELNAME PROGRAMMA

 

Details programma’s

• In onze bioklas starten we met een educatieve presentatie waarin alle deelnemers uitleg krijgen over: algemene regels, onze familie dolfijnen, biologische achtergrond en kenmerken van dolfijnen, hun gedrag en leefwijze in het wild.
Daarna volgt er uitleg bij en met de dolfijnen over hun verzorging en training. De deelnemers volgen de uitleg van op het podium in het dolfinarium.
Dan is er het échte contact met onze dolfijnen in het water op ons speciaal platform, waarbij de trainer nog extra uitleg geeft.
Tenslotte sluiten we het programma af in onze bioklas, waar we jouw foto overhandigen.
• Er worden tijdens het contact 4 foto’s genomen en afgedrukt. 1 daarvan is inbegrepen in de prijs, de andere 3 kun je aankopen ter plekke. De gratis foto is een standaard foto en kan niet zelf worden gekozen.
• Je mag samen met onze trainer een oefening vragen aan de dolfijnen.
• Deelnemers hebben fysiek contact met onze dolfijnen (steeds onder begeleiding van een trainer), let op, dit is niet zwemmen met dolfijnen
• Er zijn waders beschikbaar voor de deelnemers aan het programma (beschikbare schoenmaat waders: 34, 35, 36, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47). Deelnemers moeten zelf sokken meebrengen.

 

Prijs

In het Water met Dolfijnen VIP : € 110 p.p.

In deze prijs is inbegrepen:
• deelname aan het gekozen programma
• toegang tot het park enkel gedurende de dag van het programma. (indien je komt op een woensdag in mei, juni of september als het park gesloten is, dan kun je je parkticket houden en hiermee op een andere dag het park bezoeken tijdens datzelfde seizoen!)
• een afgedrukte foto van jouw ontmoeting met een dolfijn.
In deze prijs is NIET inbegrepen:
• toegang tot het park of dolfinarium voor familieleden of vrienden van deelnemers gedurende het programma. Zij dienen een geldig parkticket aan te schaffen. Dit kan aan de ingang van Boudewijn Seapark. (Behalve op woensdagen in mei, juni en september. Voor deze dagen moet er vooraf een entreeticket aangekocht worden online via onze webshop)

VOORWAARDEN DEELNAME PROGRAMMA

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID EN BOEK

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.