nl fr

Fotosessie

foto met dolfijn séance photo dauphins Fotosessie met dolfijnen  
Direct reserveren
 

Vele duizenden kinderen en volwassenen koesteren al lang de droom om eens samen met dolfijnen op de foto te staan. Uiteraard moet dergelijk ‘moment suprême’ vereeuwigd worden in een exclusieve foto of zelfs een toffe fotoreportage. Dat kan! Boudewijn Seapark biedt je de kans om een prachtige fotosessie te maken met dolfijnen.
 

 • Duur: Ongeveer 30 minuten
 • Start: om 10u (ook om 11u in februari en maart)
 • Capaciteit: Maximaal 2 deelnemers
 • Leeftijd: Dit programma is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.
 • Programma: Je brengt een fotograaf mee voor de sessie of je neemt zelf de foto’s. Video-opnames zijn ook mogelijk. Je kiest een datum uit die nog beschikbaar is en wij proberen jouw wensen maximaal te respecteren. (er is fysiek contact met de dieren mogelijk, maar er wordt niet gezwommen)
 • Reserveringen: Reserveren is verplicht online via de webshop.
 • Kostprijs: (ticket park en publieke dolfijnenshow niet inbegrepen)
  € 100  voor 1 persoon op de foto met dolfijnen
  € 150 voor 2 personen op de foto met dolfijnen
  De fotograaf heeft ook gratis toegang met dit ticket.
  Indien familie, vrienden,… de fotosessie ook willen bijwonen van op de tribune, betaal je € 5 per persoon. Dit BijwoonTicket kun je ook online bestellen als je je fotosessie reserveert.
 • Waar aanmelden: voor dit programma moet u zich aanmelden aan de achterkant van het dolfinarium, NIET aan het onthaal van het park. Klik HIER voor een plannetje.

 

 

 

 

Onze verzorgers zullen je heel hartelijk ontvangen en met aandacht naar je wensen luisteren. Zij zullen ongetwijfeld alles in het werk stellen om je droom mee te helpen realiseren. Omdat onze verzorgers de allergrootste zorg besteden aan de gezondheid en het welzijn van de dieren kunnen zij misschien niet al je wensen in vervulling brengen. Zo kunnen wij u helaas niet de mogelijkheid bieden om te zwemmen met de dieren, of een dolfijn te knuffelen bvb. Een visje te eten geven kan uiteraard wel. Je zal ongetwijfeld ook begrijpen dat fotosessies niet kunnen als medische en/of hygiënische redenen dat beletten.

 

Belangrijk!
Wij vragen aan alle deelnemers van het programma ‘Fotosessie bij dolfijnen’, om er zich van bewust te zijn dat de belangrijkste medewerkers van deze programma’s onze dolfijnen zijn. Omdat de zorg voor onze dieren altijd de hoogste prioriteit blijft, kan het uitzonderlijk gebeuren dat wij bepaalde programma’s noodgedwongen moeten annuleren. Ondanks de beste zorgen, zijn onvoorziene omstandigheden nooit helemaal uit te sluiten, en kunnen plotselinge onverwachte programmawijzigingen (ook annulering) zich altijd voordoen. We vragen hiervoor je begrip en zullen alles in het werk stellen om, na wederzijds overleg, een passend alternatief te bieden. Boudewijn Seapark kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor reeds gemaakte direct of indirecte kosten. Tenslotte willen wij je graag nog vertellen dat je bij onze dolfijnen niet mag schrikken van een spatje water. Een heel uitzonderlijke keer kan dat wel eens een ferme geut water zijn. In elk geval kan het dolfinarium niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade aan bepaalde soorten stoffen. Voorzie best waterbestendige of waterdichte schoenen.

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.