nl fr

Schoolreisje

 

Reserveringsformulier zomer pretpark Reserveringsformulier winter ijspiste

 

Download HIER onze schoolfolder 2018

Download HIER de menukaart voor scholen.

GRATIS lerarendagen tijdens herfst- en paasvakantie!

Wil je het park op voorhand even ontdekken? Dat kan tijdens de herfst- én paasvakantie! Het volledige pretpark, alle attracties binnen en buiten, én alle shows zijn dan dagelijks te bezoeken tussen 10u en 17u. Op vertoon van je geldige lerarenkaart aan de kassa, krijgt de houder gratis toegang die dag. Vergezellende familieleden betalen slechts € 17 (i.p.v. € 26 voor een volwassene of i.p.v. € 22 voor een kind). Een kleuter (85 cm – 99 cm) betaalt aan de kassa € 9,50.

Beleef een dolfijne uitstap!

Boudewijn Seapark Brugge biedt 3 shows, op maat van je leerlingen. De shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden zijn een goeie mix van educatieve info en superleuk entertainment. Daarnaast telt dit groene pretpark meer dan 20 coole attracties buiten en 12 attracties binnen, perfect afgestemd op kinderen tot 12 jaar. Nieuw is Bobo’s AquaSplash, het superleuk waterpark met 8 glijbanen in een ondiep plonsbad van 1.100 m2.

Educatief en interactief programma over zeezoogdieren

De trainers van Boudewijn Seapark nemen je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. De hele school krijgt een aparte voorstelling in het zeeleeuwentheater en aansluitend in het dolfinarium. Zo zie je de dieren van op de eerste rij! Je leert al spelend over het leven van dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in dolfinaria, maar ook in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze educatieve én interactieve voorstelling garant voor een uitstekend lespakket, aansluitend op de officiële leerplannen van het kleuter- en basisonderwijs.
Als extraatje mag de hele school op de foto samen met de dolfijnen! Een leuk souvenir om achteraf aan familie en vrienden te tonen.
Vooraf ontvangt de leerkracht per e-mail educatieve werkblaadjes, om dit educatief programma voor te bereiden in de klas, samen met de leerlingen.

 

Schooltarief 2017*

Speelpleinwerkingen kunnen genieten van hetzelfde tarief als scholen.
*Reserveer vóór 15 december 2017 en geniet nog van het schooltarief 2017. Daarna worden de schooltarieven verhoogd.

TICKETS SCHOLEN & SPEELPLEINWERKING


 

Prijs kassa

Prijs scholen

Kleuter onderwijs (-6 jaar)

Reserveer HIER

Ticket park (shows, attracties)

€ 22€ 9

Ticket park + ticket educatieve presentatie


€ 12,50

Lager onderwijs (+6 jaar)

Reserveer HIER

Ticket park (shows, attracties)


€ 26€ 11

Ticket park + ticket educatieve presentatie

€ 14,50

Ticket leerkracht of volwassen begeleider *

Reserveer HIER

Ticket park

€ 26€ 11*

Ticket park + ticket educatieve presentatie

€ 14,50*
*1 begeleider gratis per 15 leerlingen.

Ticket educatieve presentatie op schooldagen van september tot maart

€ 7,00
Reserveer HIER

 

Voordelige klasuitstap met de trein!

Logo NMBS MobilityI.s.m. de NMBS, is er een speciale formule uitgewerkt voor scholen. Met een B-Dagtrip voor scholen kun je voordelig op uitstap naar Boudewijn Seapark!


Prijs B-Dagtrip scholen 2017 = € 19,10 per leerling (deze B-Dagtrip is vanaf eind februari beschikbaar op www.b-rail.be)
( = all-in parkticket + trein vanaf elk Belgisch station + bus van station Brugge tot aan de ingang van het park!)
LET OP: De B-Dagtrip voor het nieuwe seizoen kan pas geboekt worden vanaf maart 2018. Indien u wenst te genieten van de extra voordelen of een educatief programma wenst te boeken, contacteer ons dan voor 15 december via [email protected].
Prijs vanaf 15 betalende leerlingen. 1 gratis begeleider per 15 leerlingen.
Meer info? Zie website van B-rail HIER onder code 256 of bestel via 02 528 28 28.

Het dolfinarium: zoveel meer dan alleen maar show…

De hoogste prioriteiten van het dolfinarium, zowel voor de organisatie als voor het personeel, zijn het welzijn van, het respect en de liefde voor onze dieren. Daarom veroordelen we het doden van dolfijnen in Taiji of het slecht behandelen van gelijk welk dier. We respecteren dat bepaalde culturen op dieren jagen voor voedsel. Niettegenstaande is het onaanvaardbaar dat het doden van dieren op een wrede of onnodig gewelddadige manier gebeurt, en dit zonder rekening te houden met het effect hiervan op het voortbestaan van die diersoort.
Boudewijn Seapark ondersteunt geen enkele dierentuin die het welzijn van dieren niet als hoogste prioriteit heeft. Moderne dierentuinen moeten een voorbeeld stellen hoe we met dieren moeten omgaan en hoe we kunnen bijdragen tot de instandhouding van hun soort. Daarom leggen we u graag de werking van ons dolfinarium uit, en de waarheid achter bepaalde mythes.
Meer info over de werking van ons dolfinarium? Klik dan HIER.

Reserveringen: [email protected]

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.