nl fr

Boudewijn Seapark investeert 1 miljoen in nieuwe attractie

Boudewijn Seapark investeert 1 miljoen in nieuwe waterattractie

Op zaterdag 5 april zwaaien de deuren van Boudewijn Seapark weer open voor een nieuw zomerseizoen. Tot 28 september kunnen families met kinderen bij ons terecht voor een dolfijne dag. Boudewijn Seapark biedt 3 familieshows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Er zijn ook 20 buitenattracties en 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor.

210x232-aquasplash

 

Na een succesvol jubileumjaar in 2013 met 8% omzetstijging, investeert Boudewijn Seapark dit jaar 1 miljoen euro in een nieuwe waterattractie: Bobo’s AquaSplash.
Deze waterattractie van 1.100m² komt op de plaats waar vroeger de vroegere roofvogelshow plaats vond.

 

Met Bobo’s AquaSplash wil het park het maritieme thema verder uitbouwen. Vorig jaar al werd het dolfinarium volledig onder handen genomen met een nieuw decor en nieuwe show. De nieuwe waterattractie dit jaar past perfect in de verdere uitbouw van onze strategie.

 

Bobo’s AquaSplash omvat 4 hoge en 4 kleine gethematiseerde glijbanen, waterspuiten, katrollen, … en dit in een 1.100m² groot plonsbad van 30 cm diep. Rondom de attractie komt een weide met ligzetels en gratis WiFi, met uitzicht op de grote vijver van Boudewijn Seapark.

 

De opening van Bobo’s AquaSplash staat gepland voor begin juli 2014.

 

Verder brengt het park vanaf de opening op 5 april een nieuwe zeeleeuwenshow in het openlucht zeeleeuwentheater. Zeeleeuw Robby wordt omgetoverd tot ‘superheld’ en gaat samen met 2 matrozen op zoek naar de gestolen schat. In deze interactieve show moeten jong en oud Robby helpen om enkele hindernissen te overwinnen. Een hilarische én educatieve show die de hele familie zal boeien!

 

Boudewijn Seapark heeft ook heuglijk nieuws: in mei verwacht het park de geboorte van 3 zeehondjes. Het is sinds 2008 geleden dat er nog een zeehondenpup werd geboren in Boudewijn Seapark. In het kader van het Europese internationale kweekprogramma waar het park aan deelneemt, werd vorig jaar beslist om terug te fokken met deze zeezoogdieren.

Boudewijn Seapark gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.