nl fr

Zeehonden

Casey

Casey is geboren op 24 mei 1989. Hij komt, net zoals Pepper, uit Amerika. Beiden zijn onafscheidelijk hierdoor. Casey is rustig en af en toe ook wat lui.

Celia

Celia is geboren in Amerika op 20 mei 1989 en bijna even oud als Tag. Ze is te herkennen aan haar iets donkerdere kleur. Ze is wat banger dan de overige zeehonden. Als er vis in zicht is, begint ze op een zeer specifieke manier met haar mond te smekken.

Mika

Mika zag het levenslicht op 16 mei 2008. Dankzij de goede zorgen van moeder Tag, is ze ondertussen een zelfstandige, jonge zeehond geworden. Haar voornaamste kenmerken zijn haar gezonde eetlust en haar aanhankelijkheid voor haar vriendin Uma. Mika is zeer nieuwsgierig en speels.

Nuno

De grootste enthousiasteling van de groep is Nuno. Hij is geboren op 3 juni 2001. Nuno is het jongste mannetje van de bende, maar toch een beetje de leider. De dieren volgen hem overal naartoe. Nino is erg op zijn gemak bij de mensen en is de ster van de show. Deze show brengt hij steeds met veel energie. Nuno leert erg goed, maar door zijn overenthousiasme kan hij ook wel eens ongeduldig zijn. Nuno herken je door zijn donkerdere kleur en grote kop. Zijn favoriete oefening is de sprong.

Tag

Tag is geboren op 19 mei 1989 in Amerika. Ze is een rustig en geduldig vrouwtje en leert erg goed. Tag houdt ervan om af en toe rond te springen, maar doet dit minder energiek. Tag heeft de meest ronde kop van de vrouwtjes. Haar favoriete oefening is de sprong.

Uma

Uma is in Boudewijn Seapark geboren op 13 mei 2006. Ze is de dochter van Celia en leert heel graag. Ze is gek op het target en vindt het leuk om door het bassin heen te springen. Toch is Uma het meest bange dier van de groep. Af en toe is ze een beetje zenuwachtig.