Scholen

Scholen

Beleef een dolfijne schooluitstap!

Boudewijn Seapark Brugge biedt 3 educatieve shows, op maat van uw leerlingen. De shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden zijn een goeie mix van educatieve info en superleuk entertainment. Daarnaast telt dit groene pretpark meer dan 20 coole attracties buiten en 12 attracties binnen, perfect afgestemd op kinderen tot 12 jaar. Nieuw dit jaar is Bobo’s AquaSplash, het superleuk waterpark met 8 glijbanen in een ondiep plonsbad van 1.100 m2.

Boudewijn Seapark biedt ook een extra educatief en interactief programma. (meer info zie hieronder) Hierin nemen de trainers uw klas op een speelse manier mee in de wereld van de zeezoogdieren. U brengt een privébezoekje aan de zeeleeuwen én de dolfijnen, waar u de dieren leert kennen van op de eerste rij! Tot slot kan de hele klas op de foto met de dolfijnen: een unieke souvenir! U ontvangt vooraf werkblaadjes afgestemd op de officiële leerstof van 1ste of 2de graad. Hiermee kunt u dit programma voorbereiden samen met uw leerlingen in de klas.

Download HIER onze schoolfolder 2014-15
Download HIER de menukaart voor scholen.

 

Reserveringsformulier

Contactgegevens (verplicht)

* naam van de school

* naam contactpersoon

* Schooladres

* postcode

* plaats

* land

* Datum van uw bezoek

Tickets
aantal

aantal

aantal

aantal

Horecaopties: Maximaal 2 menukeuzes per groep
aantal

aantal

aantal

aantal

Drankjes (ook mogelijk zonder reservering van menu)
aantal

aantal

Mijn vervoer vertrekt terug huiswaarts:

Overige opmerkingen kunt u hier kwijt

Uw telefoonnummer (verplicht)
*

Uw email (verplicht)
*

Let op! Indien u niet direct een bevestiging per e-mail ontvangt is uw formulier niet doorgekomen.

Ticket scholen 2014-2015

TICKET PARK ZOMERSEIZOEN (pretpark, shows, Bobo's Indoor)

geldig op schooldagen in mei en juni (behalve woensdag)

regulier tarief

tarief scholen

Ticket Kleuter onderwijs€ 21,50€ 9
Ticket Lager onderwijs
€ 21,50€ 11
Begeleider
€ 25,50€ 11
(1 gratis begeleider per 15 leerlingen)
Combiticket entree Boudewijn Seapark & entree tentoonstelling Body Worlds Vital (site Oud Sint-Jan Brugge)€ 16

TICKET EDUCATIEVE & INTERACTIEVE PRESENTATIE*

op schooldagen in mei en juni (behalve woe) - van 10.30u tot 11.30u€ 3,50
op schooldagen van september tot maart - uur op aanvraag€ 7,00
* 1 begeleider per 15 leerlingen gratis. Parkticket niet inbegrepen. Parkticket verplicht op openingsdagen park. Reservering verplicht!

 

NIEUW educatief en interactief programma over zeezoogdieren

De trainers van Boudewijn Seapark nemen je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. De hele klas krijgt een privé voorstelling in het zeeleeuwentheater en aansluitend in het dolfinarium. Zo zie je de dieren van op de eerste rij! Je leert al spelend over het leven van dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in dolfinaria, maar ook in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze educatieve én interactieve voorstelling garant voor een uitstekend lespakket, aansluitend op de officiële leerplannen van het kleuter- en basisonderwijs.

Als extraatje mag de hele klas op de foto samen met de dolfijnen! Een leuke souvenir om achteraf aan familie en vrienden te tonen.

Vooraf ontvangt de leerkracht per e-mail educatieve werkblaadjes, om dit educatief programma voor te bereiden in de klas, samen met de leerlingen.

Prijs & meer info, zie schoolfolder.

Voordelige klasuitstap met de trein!
I.s.m. de NMBS, is er een speciale formule uitgewerkt voor scholen. Met een B-Dagtrip voor scholen kun je voordelig op uitstap naar Boudewijn Seapark!


Prijs B-Dagtrip scholen 2015 = € 18,30 per leerling
( = all-in parkticket + trein vanaf elk Belgisch station + bus van station Brugge tot aan de ingang van het park!)
Prijs vanaf 15 betalende leerlingen. 1 gratis begeleider per 15 leerlingen.
Meer info? Zie website van B-rail HIER onder code 256 of bestel via 02 528 28 28.

Boudewijn Seapark: zoveel meer dan alleen maar show…
De hoogste prioriteiten van het dolfinarium, zowel voor de organisatie als voor het personeel, zijn het welzijn van, het respect en de liefde voor onze dieren. Daarom veroordelen we het doden van dolfijnen in Taiji of het slecht behandelen van gelijk welk dier. We respecteren dat bepaalde culturen op dieren jagen voor voedsel. Niettegenstaande is het onaanvaardbaar dat het doden van dieren op een wrede of onnodig gewelddadige manier gebeurt, en dit zonder rekening te houden met het effect hiervan op het voortbestaan van die diersoort.
Boudewijn Seapark ondersteunt geen enkele dierentuin die het welzijn van dieren niet als hoogste prioriteit heeft. Moderne dierentuinen moeten een voorbeeld stellen hoe we met dieren moeten omgaan en hoe we kunnen bijdragen tot de instandhouding van hun soort. Daarom leggen we u graag de werking van ons dolfinarium uit, en de waarheid achter bepaalde mythes.
Meer info over de werking van ons dolfinarium? Klik dan HIER.


Contact Boudewijn Seapark

Reserveringen: info@boudewijnseapark.be