nl | fr

Boudewijn seapark

Scholen

form_iconReserveringsformulier scholen
 
Download HIER onze schoolfolder 2015-16
Download HIER de menukaart voor scholen.
 
 
GRATIS dagen voor leerkrachten tijdens de Paasvakantie (26/3-10/4/16)!
Op vertoon van je persoonlijke Lerarenkaart aan de kassa van het park, krijg je gratis toegang die dag! Zo kun je je schoolreisje op voorhand voorbereiden!
Tijdens de Paasvakantie betalen vergezellende slechts familieleden € 17 i.p.v. € 26.

 

Beleef een dolfijne schooluitstap!
Boudewijn Seapark Brugge biedt 3 shows, op maat van je leerlingen. De shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden zijn een goeie mix van educatieve info en superleuk entertainment. Daarnaast telt dit groene pretpark meer dan 20 coole attracties buiten en 12 attracties binnen, perfect afgestemd op kinderen tot 12 jaar. Nieuw is Bobo’s AquaSplash, het superleuk waterpark met 8 glijbanen in een ondiep plonsbad van 1.100 m2.
 
Educatief en interactief programma over zeezoogdieren
De trainers van Boudewijn Seapark nemen je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. De hele school krijgt een aparte voorstelling in het zeeleeuwentheater en aansluitend in het dolfinarium. Zo zie je de dieren van op de eerste rij! Je leert al spelend over het leven van dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in dolfinaria, maar ook in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze educatieve én interactieve voorstelling garant voor een uitstekend lespakket, aansluitend op de officiële leerplannen van het kleuter- en basisonderwijs.
Als extraatje mag de hele school op de foto samen met de dolfijnen! Een leuke souvenir om achteraf aan familie en vrienden te tonen.
Vooraf ontvangt de leerkracht per e-mail educatieve werkblaadjes, om dit educatief programma voor te bereiden in de klas, samen met de leerlingen.
 
Gratis sessie tijdens de lerarendagen! Schrijf je nu in ([email protected]), plaatsen zijn beperkt!
– Paasvakantie: woe 30 maart 2016: 10u30 – 11u30

 
Boek je schoolreisje vóór 15 april 2016 en geniet van volgende voordelen!
– gratis educatieve werkblaadjes om je uitstap in de klas voor te bereiden, aangepast aan lessenpakket van 1ste en 2de graad. Deze werkblaadjes worden als pdf per mail gestuurd eind april.
– gratis Capri-Sun drankje voor elke leerling op de dag van je bezoek
– Korting op een Ola Raket ijsje op de dag van je bezoek. (€ 1 i.p.v. € 1,40)
– Bon van 20% op je volgende individuele bezoek, geldig voor aankoop aan onze kassa van max. 5 tickets. Niet cumuleerbaar. Geldig tot 25 september 2016.
 
Schooltarief 2016

 

TICKETS SCHOLEN


geldig op schooldagen in mei en juni (behalve woensdag)

Prijs kassa

Prijs scholen

Kleuter onderwijs (-6 jaar)

Ticket park (shows, attracties)

€ 22€ 9

Ticket park + ticket educatieve presentatie


€ 12,50

Lager onderwijs (+6 jaar)

Ticket park (shows, attracties)


€ 26€ 11

Ticket park + ticket educatieve presentatie

€ 14,50

Ticket leerkracht of volwassen begeleider *

Ticket park

€ 26€ 11*

Ticket park + ticket educatieve presentatie

€ 14,50*
*1 begeleider gratis per 15 leerlingen.

Ticket educatieve presentatie op schooldagen van september tot maart

€ 7,00

 

 

Logo-SNCB-Mobility-300x103

 

Voordelige klasuitstap met de trein!

I.s.m. de NMBS, is er een speciale formule uitgewerkt voor scholen. Met een B-Dagtrip voor scholen kun je voordelig op uitstap naar Boudewijn Seapark!


Prijs B-Dagtrip scholen 2016 = € 18,90 per leerling (deze B-Dagtrip is vanaf half februari beschikbaar op www.b-rail.be)
( = all-in parkticket + trein vanaf elk Belgisch station + bus van station Brugge tot aan de ingang van het park!)
Prijs vanaf 15 betalende leerlingen. 1 gratis begeleider per 15 leerlingen.
Meer info? Zie website van B-rail HIER onder code 256 of bestel via 02 528 28 28.

 
Het dolfinarium: zoveel meer dan alleen maar show…
De hoogste prioriteiten van het dolfinarium, zowel voor de organisatie als voor het personeel, zijn het welzijn van, het respect en de liefde voor onze dieren. Daarom veroordelen we het doden van dolfijnen in Taiji of het slecht behandelen van gelijk welk dier. We respecteren dat bepaalde culturen op dieren jagen voor voedsel. Niettegenstaande is het onaanvaardbaar dat het doden van dieren op een wrede of onnodig gewelddadige manier gebeurt, en dit zonder rekening te houden met het effect hiervan op het voortbestaan van die diersoort.
Boudewijn Seapark ondersteunt geen enkele dierentuin die het welzijn van dieren niet als hoogste prioriteit heeft. Moderne dierentuinen moeten een voorbeeld stellen hoe we met dieren moeten omgaan en hoe we kunnen bijdragen tot de instandhouding van hun soort. Daarom leggen we u graag de werking van ons dolfinarium uit, en de waarheid achter bepaalde mythes.
Meer info over de werking van ons dolfinarium? Klik dan HIER.


 
Contact Boudewijn Seapark
Reserveringen: [email protected]