Bobo’s Indoor

WINTERSEIZOEN (oktober tot paasvakantie)!
(= enkel Bobo’s Indoor + dolfijnen- en zeeleeuwenshow in het dolfinarium)

NIEUW DEZE WINTER!
Tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie is Bobo’s Indoor dagelijks open vanaf 10 uur (i.p.v. 14 uur) tot 18 uur doorlopend. Over de middag zorgen we voor een ruim aanbod aan warme catering!

Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m2 groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen, dansen en springen, glijden en tuimelen. Er is ook een megagroot ballenbad en zelfs een heuse kettingmolen, coole botsautootjes en een avontuurlijke speelkooi. De allerkleinsten kunnen terecht in de Hopla KidsCorner. Daar kunnen kleuters lekker naar Hopla op TV kijken, leuke tekeningen maken of Hopla boekjes lezen. (www.hopla.be)
Ontdek de attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters en meters omhoog, en laat je dan veilig weer zakken! Bobo’s Indoor heeft ook de keitoffe attractie de KLIMVULKAAN! Een vulkaan van maar liefst 5 meter hoog en 10 meter breed, waar zowel kleine als grotere kinderen op kunnen klimmen en naar beneden kunnen glijden. Geraak jij tot aan de nok?

De (groot)ouders kunnen op een gezellig terrasje hun kroost in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje, een hapje of gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

ZOMERSEIZOEN
Vanaf de paasvakantie tot eind september is Bobo’s Indoor open op elke dag dat het attractiepark geopend is. De toegang zit inclusief in je zomer parkticket en is niet apart te bezoeken.

Tijdens het winterseizoen (okt-maart) kun je Bobo’s Indoor combineren met een spetterende dolfijnenshow! Dit is mogelijk elke woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties. De dolfijnenshow en zeeleeuwenpresentatie start telkens om 16.00u, beiden in het dolfinarium.
Trakteer je vrienden op een verjaardagsfeestje in Bobo’s Indoor met speelplezier, pannekoeken en kinderchampagne! Combineer je feestje ook met een onvergetelijke dolfijnenshow en zeeleeuwenpresentatie! Familiedag voor uw personeel? Bobo’s Indoor grenst aan onze feestzaal en biedt zo een ruime waaier aan mogelijkheden.
Klik hier voor meer info, alle formules en reserveringsformulier.
Bobo’s Indoor is tijdens het zomerseizoen (apr-sept) open op elke dag dat het pretpark open is. Uw zomerseizoen ticket is inclusief Bobo’s Indoor.
Aparte tickets voor Bobo’s Indoor is enkel mogelijk tijdens ons winterseizoen:
Elke woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties.

PRIJS BOBO’S INDOOR aan de kassa:
ticket kind (vanaf 85cm): €8,50 pp
ticket volwassene: €2 pp cateringbon (deze bon geldt als kortingsbon op catering in de self-service van Bobo’s Indoor)
groepsticket (vanaf 20 betalende kinderen): € 7 pp

PRIJS BOBO’S INDOOR + DOLFIJNENSHOW + ZEELEEUWENPRESENTATIE (NIEUW!).
combiticket kind: € 17 pp
combiticket volw: € 19 pp (incl. € 2 catering waardebon: deze bon geldt als kortingsbon op catering in de self-service van Bobo’s Indoor)
combiticket groep: € 13,00 pp

Bestel je tickets met korting in onze online shop!